Το χτένισμα της Meghan Markle είναι ιδανικό για κάθε ώρα και περίσταση

Μαρία Ροδίτη
Το χτένισμα της Meghan Markle είναι ιδανικό για κάθε ώρα και περίσταση

Και για το γραφείο και για τη βραδινή έξοδό σου…

Μπορεί εδώ και μερικούς μήνες η Meghan Markle να έχει αφήσει πίσω τη ζωή στο Παλάτι και τα βασιλικά καθήκοντά της, όμως δε σταματά να κάνει δημόσιες εμφανίσεις ή zoom calls στην Αμερική όπου ζει πλέον, αλλά και να μάχεται για τα δικαιώματα των ανθρώπων γενικά και πιο ειδικά των γυναικών.

Πριν μερικές μέρες, λοιπόν, η σύζυγος του Harry πραγματοποίησε μία διαδικτυακή συνομιλία για να γιορτάσει τον έναν χρόνο εθελοντικής συμμετοχής της και δράσης της στο Smart Works, την πλατφόρμα που συμβουλεύει γυναίκες όσον αφορά τα εργασιακά ζητήματα και τις βοηθά να βρουν τα κατάλληλα ρούχα. Εκεί μίλησε με γυναίκες, οι οποίες μέσα από την εν λόγω πλατφόρμα κατάφεραν να αισθανθούν αυτοπεποίθηση, να νιώσουν δυνατές και να βρουν εργασία.

Η Markle εμφανίστηκε από το νέο της σπίτι στη Santa Barbara της Καλιφόρνια και αυτό που μας έκανε εντύπωση- εκτός από την κομψή εμφάνισή της- ήταν και το ultra stylish χτένισμά της. Η ίδια έκατσε αναπαυτικά στην πολυθρόνα και μπροστά στον υπολογιστή της έχοντας πιασμένα τα μαλλιά της σε ένα low ponytail, το οποίο έπεφτε στον αριστερό ώμο της, με έντονη χωρίστρα στη μέση.

https://www.instagram.com/p/CFCCvADHOVi

Πρόκειται ίσως για το πιο απλό και ταυτόχρονα κομψό χτένισμα που μπορεί να κάνει κάθε γυναίκα που έχει μακριά μαλλιά και για κάθε περίσταση. Από ένα αυστηρό office look, ένα επαγγελματικό δείπνο ή μια βόλτα για shopping, μέχρι έναν γάμο ή μια βάφτιση, το low ponytail της Meghan Markle μπορεί να σε βγάλει ασπροπρόσωπη σε κάθε πτυχή της καθημερινότητάς σου. Την επόμενη φορά, λοιπόν, που θα έχεις αμφιβολία για το τι χτένισμα να επιλέξεις, κάν’ το όπως η Meghan.

Διάβασε ακόμα: Body oil alert! Τα έλαια σώματος δεν είναι μόνο για το καλοκαίρι