Body oil alert! Τα έλαια σώματος δεν είναι μόνο για το καλοκαίρι

Μαρία Ροδίτη
Body oil alert! Τα έλαια σώματος δεν είναι μόνο για το καλοκαίρι

Μπορούν να περιποιηθούν την επιδερμίδα σου κάθε εποχή του χρόνου!

Τα λάδια σώματος είναι κάπως παρεξηγημένα. Πολλά κορίτσια πιστεύουν ότι βαραίνουν την επιδερμίδα ή ότι μπορεί να την αφήνουν πολύ λιπαρή και να είναι κάπως… μπλιαχ η υφή του δέρματός τους. Άλλα κορίτσια θεωρούν ότι η χρήση τους περιορίζεται μόνο στους καλοκαιρινούς μήνες, γιατί μπορούν να σώσουν άμεσα την επιδερμίδα που ταλαιπωρείται από τις υψηλές θερμοκρασίες της ατμόσφαιρας και τις χαμηλές θερμοκρασίες του κλιματιστικού, ενώ τον υπόλοιπο χρόνο δεν υπάρχει αυτή η ανάγκη.

Καμία, όμως, από τις παραπάνω αντιλήψεις δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα. Αντιθέτως, τα λάδια σώματος μπορούν να αναστρέψουν μια κακή κατάσταση της επιδερμίδας σου, να επανορθώσουν το ταλαιπωρημένο δέρμα και να το ενυδατώσουν βαθιά. Τόσο που πραγματικά από τις πρώτες χρήσεις κιόλας δε θα το πιστεύεις. Αυτό, όμως, δε σημαίνει ότι πρέπει και να χρησιμοποιούνται μόνο τους πολύ ζεστούς, καλοκαιρινούς μήνες.

Βλέπεις, και το φθινόπωρο, αλλά και τον χειμώνα το δέρμα έχει την τάση να ξεραίνεται ή άλλες φορές να αφυδατώνεται από το πολύ κρύο και τον αέρα που φυσάει με αποτέλεσμα τα λάδια σώματος να είναι πιο απαραίτητα από ποτέ.

Άρα τι πρέπει να κάνεις; Αν τόσο καιρό ήσουν δύσπιστη με αυτόν τον τρόπο ενυδάτωσης της επιδερμίδας, τα λάδια σώματος που θα βρεις στην παρακάτω gallery θα σε πείσουν να κάνεις μια νέα αρχή στη ρουτίνα περιποίησής σου. Το ίδιο ισχύει, βέβαια, και για σένα που το έβαλες στο ράφι μόλις τελείωσε ο Αύγουστος. Καιρός να το κατεβάσεις ή γιατί όχι; Να ανανεώσεις τη συλλογή με τα λαδάκια σου…

Διάβασε ακόμα: Θυμάσαι το χτένισμα της JLo στο Super Bowl; Ξέρουμε πώς θα το πετύχεις