New look! Η Έλλη Κοκκίνου μόλις υιοθέτησε το πιο hot κούρεμα της σεζόν

New look! Η Έλλη Κοκκίνου μόλις υιοθέτησε το πιο hot κούρεμα της σεζόν

Με ανανεωτική διάθεση υποδέχεται το φθινόπωρο η τραγουδίστρια!

Το φθινόπωρο είναι η εποχή που κατά βάση όλες οι γυναίκες αναζητάμε και επιθυμούμε να κάνουμε μια αλλαγή στην εμφάνισή μας. Και συνήθως πειραματιζόμαστε με τα μαλλιά μας. Βλέπουμε νέα κουρέματα ή hair color trends, παρακολουθούμε τις τάσεις των Οίκων Μόδας και σε συνεννόηση με τον κομμωτή μας επιλέγουμε το τελικό αποτέλεσμα.

Σε αυτό το mood φαίνεται πως είναι και η Έλλη Κοκκίνου, η οποία άλλαξε εντελώς το κούρεμά της. Η τραγουδίστρια αποφάσισε να αφήσει τα μακριά μαλλιά της και να δοκιμάσει το καρέ κούρεμα, το οποίο- όπως θα δεις παρακάτω- της ταιριάζει πολύ!

Πλέον, η Έλλη έχει ένα bob haircut που φτάνει στο ύψος των ώμων και αναδεικνύει τα χαρακτηριστικά του προσώπου της, ενώ εμείς παρατηρήσαμε ότι έχει υιοθετήσει και μια από τις μεγαλύτερες τάσεις στο χρώμα των μαλλιών της. Αναφερόμαστε στα melted-caramel highlights, ένα χρώμα που κινείται ανάμεσα στο σοκολατί και στο ξανθό balayage με caramel τόνους.

Πρόκειται στην ουσία για ένα χρώμα που ταιριάζει στα καστανά κορίτσια, είναι ζεστό και γλυκό και ό,τι πρέπει για να υποδεχθεί το φθινόπωρο η τραγουδίστρια. Παρατήρησε παρακάτω το νέο hair look της Έλλης Κοκκίνου και αν είσαι κι εσύ καστανό κορίτσι δεν έχεις παρά να δοκιμάσεις το κούρεμα και το χρώμα της! Σίγουρα χρειάζεσαι μια ανανέωση…



https://www.instagram.com/p/CFMV-rzHlJ-

Διάβασε ακόμα: Αισθάνεσαι βαριά τα σγουρά μαλλιά σου; Δες τι πρέπει να κάνεις…