Mega guide: 30 μάσκες για κάθε τύπο και ανάγκη μαλλιών

Χριστίνα Αναστασία Χρόνη
Mega guide: 30 μάσκες για κάθε τύπο και ανάγκη μαλλιών

Δεν γίνεται να μην βρεις ανάμεσά τους ακριβώς αυτή που χρειάζεσαι 

Οι μάσκες είναι ένα... βάλσαμο για τα μαλλιά μας. Όπως οι μάσκες του προσώπου, έτσι και οι μάσκες μαλλιών προσφέρουν εντατικά στην τρίχα αυτό που χρειάζεται για να δείχνει όμορφη και υγιής. Οι ανάγκες της κάθε μίας μας όμως είναι πολλές και σύνθετες. Κάποιες έχουν λεπτά και βαμμένα μαλλιά με έντονη αφυδάτωση. Κάποιες άλλες έχουν σπαστά, κανονικά μαλλιά που φριζάρουν. Άλλες έχουν ξανθά που κιτρινίζουν και άλλες καστανά που κοκκινίζουν. Υπάρχει φθορά από τη βαφή αλλά και φθορά από το styling. Όπως αντιλαμβάνεσαι η λίστα με τα προβλήματα και τους συνδυασμούς τους είναι τεράστια!

Υπάρχει όμως μία μάσκα για κάθε ανάγκη ή συνδυασμό αναγκών και θα τη βρεις εδώ σήμερα. Βλέπεις, έχουμε κάνει το καλύτερο, πιο πλήρες ρεπορτάζ και έχουμε για εσένα όχι 10 αλλά 30 μάσκες για κάθε πρόβλημα, όσο σύνθετο και αν είναι. Αυτό σημαίνει πως, αν δεν βρεις εδώ τη μάσκα που σου ταιριάζει τότε θα πρέπει να μας στείλεις ένα μήνυμα αφενός για να το πιστέψουμε και αφετέρου για να καταλάβουμε την ιδιαίτερη περίπτωσή σου.

Πριν ωστόσο κάνεις το scroll σου για να δεις όλες τις μάσκες που συγκεντρώσαμε για εσένα αυτή την Τρίτη θέλουμε να σου θυμίσουμε μερικά πράγματα. Αφενός δεν πρέπει να το παρακάνεις με τις μάσκες. Πρέπει να τις εφαρμόζεις 1 με 2 φορές την εβδομάδα και ενδιάμεσα να φοράς μαλακτική κρέμα, κυρίως αν έχεις πολύ λεπτά μαλλιά. Αφετέρου, αν τις χρησιμοποιείς κάθε μέρα πρέπει να αλλάξεις μάσκα όταν πλέον θα έχεις δει αποτέλεσμα.

Τέλος, πρέπει να την εφαρμόζεις μόνο στις άκρες και τα μήκη και να μην τη βάζεις κοντά στη ρίζα γιατί μετά θα παραπονιέσαι για λιπαρότητα. Αυτά λοιπόν είχαμε να πούμε! Κάνε τώρα το scroll σου, βρες τη μάσκα που ταιριάζει στις δικές σου ανάγκες (όσο ιδιαίτερες και αν είναι ) και στείλε μας εντυπώσεις όταν θα τη χρησιμοποιήσεις.

Διάβασε ακόμα: Mega-guide: 30 οροί για κάθε ανάγκη, κάθε τύπο επιδερμίδας και με κάθε trendy συστατικό