10 γκρι βερνίκια και 10 nail art για να φορέσεις το πιο φθινοπωρινό χρώμα στα νύχια σου

Χριστίνα Αναστασία Χρόνη
10 γκρι βερνίκια και 10 nail art για να φορέσεις το πιο φθινοπωρινό χρώμα στα νύχια σου

Λατρεύουμε το γκρι και αυτό βγαίνει προς τα έξω 

Το γκρι χρώμα είναι παρεξηγημένο. Θεωρείται μουντό, καταθλιπτικό και δεν είναι ψηλά στη λίστα με τα δημοφιλή χρώματα. Εμείς εδώ στο beauty department ωστόσο το λατρεύουμε και θα σου εξηγήσουμε το γιατί. Βρίσκουμε πως είναι σχεδόν τόσο κομψό όσο το nude και τόσο μελαγχολικό όσο πρέπει για να μας βάλει σε φθινοπωρινό mood.

Εκτός από όλα τα παραπάνω όμως, το γκρι είναι ένα χρώμα εύκολο. Μπορεί να φορεθεί με όλα, ταιριάζει στο μανικιούρ και το πεντικιούρ και κολακεύει κάθε απόχρωση επιδερμίδας. Στα δικά μας μάτια, το γκρι είναι το απόλυτο win-win και αυτό βγαίνει προς τα έξω!

Επειδή όμως μπορεί να μην σε έχουμε πείσει ακόμα είπαμε να κάνουμε πρώτα ρεπορτάζ και μετά έρευνα. Έτσι καταλήξαμε με δέκα απίθανα όμορφα γκρι βερνίκια νυχιών που πρέπει να φορέσεις αυτό το φθινόπωρο, αλλά και 10 nail art για να απελευθερώσεις όλη σου τη δημιουργικότητα.

Ναι, το σημερινό daily nailspiration βάφτηκε γκρι και είναι πλούσιο και απολαυστικό, ό, τι πρέπει δηλαδή για μία μέρα σαν την Τετάρτη. Κάνε τώρα ένα ακόμα scroll για να δεις όλα αυτά που ετοιμάσαμε για εσένα και φτιάξε έναν ακόμα καφέ, θα τον χρειαστείς, η gallery μας είναι μεγάλη και τα screenshot που θα θελήσεις να κάνεις πολλά! Enjoy...

Διάβασε ακόμα: Το φθινοπωρινό καρό πρέπει να το φορέσεις και στα νύχια σου...