Αυτό είναι το μόνο εργαλείο που μου χαρίζει επαγγελματικό ίσιωμα στο σπίτι πανεύκολα!

Χριστίνα Αναστασία Χρόνη
Αυτό είναι το μόνο εργαλείο που μου χαρίζει επαγγελματικό ίσιωμα στο σπίτι πανεύκολα!

...και όχι μόνο

Είμαι η Χριστίνα και ο κόσμος έχει να δει τα πραγματικά μου μαλλιά εδώ και πολλά χρόνια. Όχι, δεν υπερβάλλω! Τα μαλλιά μου είναι σπαστά και άγρια αλλά όχι χοντρά. Είναι ένα δύσκολο είδος μαλλιών που χρειάζεται πολλή φροντίδα και styling για να δείχνει περιποιημένο και στιλπνό. Αυτό με έχει οδηγήσει στην κλασική οδό του σεσουάρ και της βούρτσας και σε μία συνεχόμενη μάχη, μία μάχη που δίνεται στο μπάνιο μου και που δεν λήγει πάντοτε σε θρίαμβο. Υπάρχουν μέρες που τα μαλλιά μου απλά αρνούνται να υπακούσουν. Φριζάρουν, δεν λάμπουν και καταλήγω με αλογοουρά. Σε κάθε περίπτωση, αυτή τη μάχη δίνω συνέχεια και κανείς δεν έχει δει πως πραγματικά είναι το κεφάλι μου αν το αφήσω να στεγνώσει φυσικά. Έχω κουραστεί ωστόσο...

LP2 3444

Πόσο ζηλεύω τα κορίτσια που μπορούν να λουστούν και να ετοιμαστούν μέσα σε μισή ώρα (μαλλιά, ντύσιμο και μακιγιάζ). Εγώ θέλω τουλάχιστον μισή ώρα για το ίσιωμα και πολλή υπομονή για να αντέξω τη θερμότητα (κυρίως το καλοκαίρι). Σα να μην έφτανε όμως αυτό, το ίσιωμα το οποίο με τόσο κόπο κάνω με το σεσουάρ και τη βούρτσα μου δεν κρατάει. Για την ακρίβεια, κρατάει μόνο όταν δεν βρέχει και όταν δεν έχει υγρασία και φυσικά ποτέ για παραπάνω από μία μέρα. Για καιρό πίστευα πως φταίνε τα μαλλιά μου αλλά όχι, δεν φταίνε ΚΑΙ για αυτό. Φταίει το ίσιωμα που κάνω. Όλα όμως άλλαξαν προς το καλύτερο γιατί η L’ Oreal Professionnel αποφάσισε να γίνει η “καλή νεράιδα” μου και θα σου εξηγήσω τι εννοώ. Είσαι έτοιμη να μάθεις για το Steampod 3.0;

LP2 3402

Είναι μία πρέσα ατμού που κάνει το ίσιωμα πραγματικά πανεύκολο, απίθανα γρήγορο και με τρομερή διάρκεια. Κάνει όμως και τα μαλλιά πιο στιλπνα ενώ δεν τα καταστρέφει. Είναι ό, τι ονειρευόμουν κυριολεκτικά αν και πρέπει να ομολογήσω πως, πριν το χρησιμοποιήσω ήμουν δύσπιστη. Μην ξεχνάς, έχω ταλαιπωρηθεί πολύ και μου φαίνεται αδιανόητη μία πραγματικότητα στην οποία έχω άμεσα πανέμορφα, ίσια μαλλιά χωρίς να παιδευτώ. Τι κάνει όμως το Steampod 3.0 διαφορετικό;

Το Steampod 3.0 εκμεταλλεύεται τη δύναμη του ατμού για να ισιώσει αμέσως ακόμα και τα πιο σγουρά μαλλιά. Ο ατμός επίσης κάνει την τρίχα να λάμπει εκτυφλωτικά και το ίσιωμα να κρατά απίθανα πολύ ενώ δεν αλλοιώνει το χρώμα, κάτι που συμβαίνει με τις κοινές πρέσες ισιώματος. Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή.

LP2 3410

Πρώτα λούζεσαι και εφαρμόζεις ένα προϊόν προστασίας από τη θερμότητα ή ακόμα καλύτερα, ένα από τα δύο ειδικά προϊόντα Steampod που ενεργοποιούνται με τη θερμότητα. Εγώ χρησιμοποιώ την κρέμα που είναι ειδική για λεπτά μαλλιά. Υπάρχει ωστόσο και ο ανάλαφρος ορός ο οποίος χαρίζει λάμψη και θρέψη στα μαλλιά και επίσης ενεργοποιείται με τον ατμό.

LP2 3571

Στεγνώνεις τελείως τα μαλλιά σου με το σεσουάρ και τα χτενίζεις καλά. Πρόσεξε! Είναι πολύ σημαντικό να στεγνώσεις πολύ καλά τα μαλλιά σου έτσι ώστε να έχεις το ιδανικό αποτέλεσμα styling που θα κρατήσει πραγματικά για μέρες!

LP2 3423

Για να χρησιμοποιήσεις τώρα το μαγικό Steampod, βγάζεις το ειδικό δοχείο στο πίσω μέρος της λαβής και το γεμίζεις απιονισμένο νερό με το ειδικό δοχείο και αυτό είναι που το κάνει να διαφέρει από οποιοδήποτε άλλο εργαλείο ισιώματος. Με τον ατμό, τα μαλλιά ισιώνουν γρηγορότερα, διατηρούν την απαλότητά τους, δεν αφυδατώνονται και έτσι η θερμότητα δεν τα φθείρει. Αντιθέτως, με τη χρήση του Steampod θα παρατηρήσεις ως και 78% λιγότερο σπάσιμο στα μαλλιά σου.

LP2 3438

Πρόσεχε! Για να προστατεύσεις το Steampod από τα άλατα πρέπει να χρησιμοποιείς απιονισμένο νερό και όχι βρύσης.

LP2 3429

Στη συνέχεια βάζεις πίσω το δοχείο που εφαρμόζει με ένα κλικ και το ανοίγεις. Μέσα σε 20᾽᾽είναι έτοιμο για χρήση... Ναι, τόσο γρήγορα!

LP2 3439

Οι ρυθμίσεις του μάλιστα είναι 3: 180 βαθμοί για τα λεπτά μαλλιά, 200 για τα κανονικά και 210 για τα χοντρά. Μιλάμε λοιπόν για ένα sur mesure εργαλείο styling για το σπίτι με επαγγελματικές προδιαγραφές! Εγώ το έβαλα στους 200 βαθμούς και περίμενα μέχρι η θερμοκρασία να σταματήσει να αναβοσβήνει πράγμα που σημαίνει πως το Steampod είναι έτοιμο για χρήση!

LP2 3576

Το μόνο που μένει είναι να χωρίσεις τα μαλλιά σου και να δεις πραγματική μαγεία να συμβαίνει στις τούφες σου! Μετά από κάθε πέρασμα, η κάθε τούφα είναι απαλή, λαμπερή και τόσο ίσια σα να την ίσιωσε ένας επαγγελματίας στο κομμωτήριο.

LP2 3456

Με ένα πέρασμα τα μαλλιά ισιώνουν α-με-σως. Δεν χρειάζεται δεύτερο πέρασμα εκτός και αν τα δικά σου μαλλιά είναι πάρα μα πάρα πολύ σγουρά... Ακόμα και τότε όμως, ένα πέρασμα θεωρώ πως αρκεί.

LP2 3465

Συνεχίζεις σε όλο το κεφάλι και μέσα σε ενάμιση λεπτό, έχεις τα πιο ίσια, στιλπνά, απαλά και χωρίς φριζαρισμα μαλλιά ever!

LP2 3469

Προσωπικά μου ήταν δύσκολο να πιστέψω πόσο εύκολα και γρήγορα χτενίστηκα και πόσο επαγγελματικό ήταν το αποτέλεσμα, ήταν σα να έχω πάει στο κομμωτήριο και η χαρά μου δεν περιγράφεται. Αρκεί να δεις το μισό κεφάλι ισιωμένο για να καταλάβεις...

LP2 3488

Μπορώ πλέον να ετοιμάζομαι σε μισή ώρα όπως όλα τα κορίτσια και όχι μόνο ισιώνοντας τα μαλλιά μου. Με το Steampod μπορώ να κάνω μπούκλες, beach waves, vague χτενίσματα η απλά να φρεσκάρω την αλογοουρά μου. Πραγματικά με μία κίνηση, ου τούφες μου μπορούν να αποκτήσουν ανάλαφρες, αφράτες μπούκλες με απίστευτα στιλπνό φινίρισμα και κράτημα πολλών ημερών! Έχω επαγγελματικό αποτέλεσμα μέσα σε λίγη ώρα χωρίς να βγω από το σπίτι μου. Καλύτερα δεν γίνεται! Και αν αναρωτιέσαι για τις μπούκλες και τα beach waves, μάθε πως γίνονται πανεύκολα και στο site της L’ Oréal Professionnel μπορείς να δεις step by step tutorials που θα κάνουν το styling (και τις μπούκλες) παιχνίδι!

LP2 3561

Είναι πραγματικά το μοναδικό εργαλείο που έχει καταφέρει να μου χαρίσει τόσο καλό, επαγγελματικό αποτέλεσμα διαρκείας μέσα σε λίγα λεπτά. Είναι τόσο καλό που το ερωτεύεσαι! Που θα το βρεις; Όχι στον Παράδεισο αν και είναι λογικό να το σκέφτηκες. Θα το βρεις σε επιλεγμένα καταστήματα, στο κομμωτήριό σου και online! Θα αλλάξει τη ζωή, την καθημερινότητα και τα μαλλιά σου.