Easy Beauty! Με τις κάρτες μας θα μάθεις τι είδος ενυδατικού προϊόντος πρέπει να διαλέξεις

Χριστίνα Αναστασία Χρόνη
Easy Beauty! Με τις κάρτες μας θα μάθεις τι είδος ενυδατικού προϊόντος πρέπει να διαλέξεις

...και θα κάνεις ένα δώρο στον εαυτό σου. 

Η ενυδάτωση της επιδερμίδας είναι κάτι που μας αφορά όλες. Όλες οι κρέμες είναι στην πραγματικότητα ενυδατικές γιατί η πρώτη λύση σε κάθε πρόβλημα της επιδερμίδας (ρυτίδες, χαλάρωση, θαμπή όψη) είναι η υγρασία. Όλες μας λοιπόν έχουμε ένα ενυδατικό προϊόν στο ντουλάπι μας που περιέχει τα συστατικά που έχουμε ανάγκη, έχει όμως τη σύσταση που χρειαζόμαστε; Μπορεί βλέπεις να τις λέμε όλες “κρέμες” αλλά δεν είναι...

Υπάρχουν κρέμες, κρέμες-gel, gel, λοσιόν, βάλσαμα και πολλές άλλες συστάσεις από τις οποίες καλείσαι να διαλέξεις αλλά δεν είναι όλες κατάλληλες για τη δική σου επιδερμίδα. Για να σε βοηθήσουμε λοιπόν, αυτή την Παρασκευή φτιάξαμε το πιο ενυδατικό Easy Beauty με κάρτες που σου εξηγούν τι ακριβώς πρέπει να επιλέξεις.

Κανε λοιπόν ένα ακόμα scroll, δες τις κάρτες μας και αποφάσισε ενημερωμένη πια ποιο ενυδατικό προϊόν πρέπει να αγοράσεις όταν θα πας να κάνεις το επόμενο beauty shopping σου. Και ναι, οι κρέμες που θα δεις στις κάρτες μας είναι οι αγαπημένες μας και τις συστήνουμε ανεπιφύλακτα!

Διάβασε ακόμα: Easy beauty! Με τις κάρτες που ετοιμάσαμε θα μάθεις ποιο είδος κονσίλερ ταιριάζει στις ανάγκες σου