5 under 5€! 5 sheet masks με υαλουρονικό οξύ που κοστίζουν κάτω από 5€

Χριστίνα Αναστασία Χρόνη
5 under 5€! 5 sheet masks με υαλουρονικό οξύ που κοστίζουν κάτω από 5€

Είναι ένα μικρό δώρο στον εαυτό σου και στην επιδερμίδα σου! 

Παρασκευή! Παρασκευή! Έλα τραγούδα μαζί μας: Παρασκευή! Είναι η βραδιά που θα κοιμηθούμε όσο θέλουμε, που θα χαλαρώσουμε, που θα περιποιηθούμε τον εαυτό μας επιτέλους και μιας που το έφερε η κουβέντα... Έχουμε την τέλεια πρόταση για το αποψινό σου pampering και θα σου κοστίσει λιγότερο από 5€.

Όπως κατάλαβες από τον τίτλο μας, βρήκαμε 5 υφασμάτινες μάσκες προσώπου με υαλουρονικό οξύ που κοστίζουν λιγότερο από 5€ και είναι το καλύτερο δώρο στον εαυτό σου και την επιδερμίδα σου. Το υαλουρονικό οξύ βλέπεις είναι το πιο ενυδατικό συστατικό και η ενυδάτωση είναι η λύση στα περισσότερα προβλήματα της επιδερμίδας μας.

Αναπληρώνει τον όγκο, καταπολεμά τις ρυτίδες, ενδυναμώνει τον δερματικό φραγμό, επαναφέρει τη λάμψη και την απαλότητα... Κάνει ουσιαστικά τα πάντα και μόλις με 5€. Οι συγκεκριμένες sheet masks μάλιστα, έχουν τόσο πολύ υαλουρονικό οξύ, τόσο προϊόν μέσα τους, που αρκεί και για τον λαιμό σου, ακόμα και για τα χέρια σου.

Πως το ξέρουμε; Τις έχουμε δοκιμάσει όλες και τις λατρεύουμε. Δες τις στην παρακάτω gallery, διάλεξε αυτή που θα αγοράσεις και απόψε χαλάρωσε ακούγοντας την αγαπημένη σου μουσική ενώ το υαλουρονικό οξύ κάνει θαύματα για την επιδερμίδα σου (και η μουσική για τα νεύρα σου).

Διάβασε ακόμα: 10 + 1 κρέμες για το λαιμό και το ντεκολτέ για να καταπολεμήσεις το tech neck