Υαλουρονικό οξύ: Όλα όσα πρέπει να ξέρεις και τα προϊόντα που χρειάζεσαι

1 SHARE

Είναι ό, τι καλύτερο έχει συμβεί στην επιδερμίδα σου

Το Υαλουρονικό Οξύ δεν σου είναι εντελώς άγνωστο. Το συναντάς μπροστά σου σε δεκάδες άρθρα και σε άπειρα κουτιά προϊόντων που το περιέχουν. Ίσως έχεις μάλιστα ακούσει πως είναι η λύση για τα κουρασμένα μάτια, τις ρυτίδες και την απώλεια όγκου της επιδερμίδας όταν εφαρμοστεί σε ενέσιμη μορφή. Έχεις όμως ασχοληθείς να μάθεις τι ακριβώς κάνει για εσένα; Ώρα να το κάνεις!

Did you know your body actually produces hyaluronic acid.53

Το υαλουρονικό οξύ είναι ο πλέον ισχυρός ενυδατικός παράγοντας που έχει το σώμα σου από τη φύση. Παραπάνω από το μισό βρίσκεται στους συνδετικούς ιστούς της επιδερμίδας σου προωθώντας τη δύναμη και την ελαστικότητά τους. Ωραία μέχρι εδώ; Συνεχίζουμε… Έχει τόσο καλή φήμη γιατί τα μόριά του μπορούν να συγκρατήσουν έως και 1.000 (ναι χίλιες) φορές το βάρος τους σε νερό και αυτό έχει σαν αποτέλεσμα το δέρμα σου να δείχνει υγιές, δροσερό και με όγκο. Το Υαλουρονικό Οξύ λοιπόν υπάρχει ήδη στην επιδερμίδα σου… Γιατί χρειάζεσαι επιπλέον; Γιατί καθώς μεγαλώνουμε, η παραγωγή του από τον οργανισμό μας μειώνεται και αυτό, με τη σειρά του, έχει σαν αποτέλεσμα την απώλεια υγρασίας και όγκου, τη χαλάρωση και τις ρυτίδες.

Η λύση σε αυτό το πρόβλημα είναι αφενός οι ενέσιμες μορφές Υαλουρονικού που έρχονται να παρέχουν SOS αντιμετώπιση στα σημάδια της γήρανσης. Πριν φτάσουμε όμως μέχρι εκεί, πρέπει να ξέρεις πως μπορείς να ενισχύσεις το δέρμα σου αν συστηματικά χρησιμοποιείς προϊόντα με Υαλουρονικό Οξύ. Η κοσμετολογία έχει εξασφαλίσει Υαλουρινικό με πολύ χαμηλό μοριακό βάρος που μπορεί να εισχωρήσει σε βάθος και να τονώσει το δέρμα του προσώπου σου, την επιδερμίδα του σώματός σου.. ακόμα και τα μαλλιά σου. Πριν λοιπόν εξετάσεις τις επεμβατικές σου επιλογές, ρίξε μία ματιά στο παρακάτω Gallery Που περιέχει τα καλύτερα προϊόντα με Υαλουρονικό Οξύ που πρέπει να βάλεις στην περιποίησή σου.

Διάβασε ακόμα: Μην φοβάσαι τα οξέα! Διάβασε τι κάνει το κάθε ένα και γιατί πρέπει να τα βάλεις στην περιποίησή σου

1 SHARE
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ