10 μαυρόασπρα μανικιούρ που θέλουμε να κάνουμε άμεσα!

Χριστίνα Αναστασία Χρόνη
10 μαυρόασπρα μανικιούρ που θέλουμε να κάνουμε άμεσα!

Είναι απίστευτα κομψά και τα καταφέρνουμε και μόνες μας

Το μαύρο και το άσπρο είναι από τους πιο κομψούς συνδυασμούς χρωμάτων. Για την ακρίβεια, το άσπρο και το μαύρο δεν είναι καν χρώματα, είναι αποχρώσεις αλλά δεν είναι αυτό το θέμα μας. Ο μαυρόασπρος συνδυασμός είναι ο πιο κλασικός και όμορφος και αυτή την super busy και «τρελή» Τρίτη θέλουμε κάτι κλασικό και όμορφο. Γι’ αυτό επιλέξαμε το black & white για το σημερινό daily nailspiration.

Ναι, προφανώς έχουμε μιλήσει ξανά για τα ασπρόμαυρα (ή τα μαυρόασπρα) νύχια αλλά ποτέ δεν μιλάμε αρκετά για αυτά. Είναι εύκολα και διακριτικά, πάνε με όλα και μπορείς να τα φορέσεις σε κάθε περίσταση ή εποχή. Είναι με λίγα λόγια σχεδόν τόσο τέλεια όσο και το Nude.

Για να τα υιοθετήσεις άμεσα λοιπόν, βρήκαμε 10 μαυρόασπρα (και ασπρόμαυρα) nail art τα οποία μας άρεσαν πολύ και θέλαμε να τα κάνουμε άμεσα. Τα συγκεντρώσαμε στην παρακάτω gallery Και σε προσκαλούμε να τα δεις για να κάνεις ένα διάλειμμα αυτό το απόγευμα Τρίτης. Μετά το διάλειμμα σε προκαλούμε να τα προσπαθήσεις μόνη σου… Δεν είναι και τόσο δύσκολα!

Διάβασε ακόμα: Η Natalie Pavloski είναι η cool nail artist που πρέπει να ακολουθήσεις στο instagram

DPG Network