Overnight glow! 9 μάσκες προσώπου για να λάμψεις σε ένα βράδυ

Μαρία Ροδίτη
Overnight glow! 9 μάσκες προσώπου για να λάμψεις σε ένα βράδυ

Θα δεις τεράστια διαφορά στην επιδερμίδα σου.

Η καθημερινότητα στη σύγχρονη κοινωνία είναι απαιτητική. Ειδικά για εμάς τις γυναίκες. Οι απαιτήσεις και τα deadlines στη δουλειά, το πολύ πρωινό ξύπνημα για να φτάσεις στην ώρα σου στο γραφείο και να έρθεις αντιμέτωπη με το μποτιλιάρισμα, και οι υποχρεώσεις της οικογένειας, είναι μόνο αρκετοί λόγοι για να καταλήξεις στο τέλος της ημέρας να είσαι… εξαντλημένη. Μόλις έκανες εικόνα αυτό που περνάς κάθε μέρα, σωστά;

Και καταλαβαίνεις πολύ καλά ότι αυτή η εξάντληση αποτυπώνεται κατά κύριο λόγο στο πρόσωπό σου. Το συνειδητοποιείς όταν κοιτάζεσαι στον καθρέφτη και βλέπεις το δέρμα σου ταλαιπωρημένο, θαμπό και αφυδατωμένο. Και εκεί έρχεται η στιγμή που εκπέμπεις SOS! Δεν ξέρεις τι να κάνεις για να σώσεις την κατάσταση και την επόμενη μέρα να είσαι φρέσκια και λαμπερή.

Εμείς είμαστε εδώ, λοιπόν, για να σε σώσουμε! Τις δύσκολες αυτές ημέρες για την επιδερμίδα σου η λύση είναι μία και ακούει στο όνομα… overnight glow. Ειδικότερα, αναφερόμαστε σε μάσκες ομορφιάς-θα τις δεις στην παρακάτω gallery- που πρέπει να απλώνεις μόνο τη νύχτα στην επιδερμίδα σου και οι οποίες θα σε βοηθήσουν να ξυπνήσεις το επόμενο πρωί πιο λαμπερή από κάθε άλλη φορά!

Γιατί είναι οι καλύτερες από οποιεσδήποτε άλλες; Διότι περιέχουν πολύ δραστικά συστατικά, τα οποία ενεργοποιούνται όσο εσύ… κοιμάσαι! Αυτό που εσύ έχεις να κάνεις είναι, αφού τελειώσεις τη βραδινή περιποίησή σου, να απλώσεις τη μάσκα λάμψης και να πέσεις για ύπνο. Κοιμάσαι, ξυπνάς το πρωί, πλένεις το πρόσωπό σου και θαυμάζεις το εκθαμβωτικό και λαμπερό δέρμα σου! Πόσο συχνά μπορείς να τις φοράς; Αυτό θα στο απαντήσει το δέρμα σου. Δηλαδή, θα καταλάβεις μόνη σου αν το δέρμα σου την έχει ανάγκη ή όχι. Μην το παρακάνεις, όμως!

Διάβασε ακόμα: Μπορείς να μαντέψεις ποια star έκανε αυτό το μανικιούρ;