Μπορείς να μαντέψεις ποια star έκανε αυτό το μανικιούρ;

Μαρία Ροδίτη
Μπορείς να μαντέψεις ποια star έκανε αυτό το μανικιούρ;

Εν όψει των γενεθλίων της αποφάσισε να κάνει αυτό το σχέδιο στα νύχια!

Το μανικιούρ είναι μεγάλη λατρεία εδώ στο queen.gr, όπως θα έχεις καταλάβει. Καθημερινά υπάρχει η στήλη daily nailspiration, όπου μαθαίνεις για όλα τα νέα trends και ανακαλύπτεις νέα nail art για να είσαι πάντα ετοιμοπόλεμη όταν θα επισκεφθείς τη μανικιουρίστ σου.

Πολύ συχνά, όμως, σου παρουσιάζουμε και nail art τα οποία κάνουν οι Hollywood stars και που μας δίνουν έμπνευση για τα δικά μας νύχια. Σε αυτό εδώ το θέμα θα σου μιλήσουμε για αυτό το περίεργο μανικιούρ που βλέπεις στην κεντρική φωτογραφία και ανήκει σε ένα εντυπωσιακό και αγαπημένο supermodel.

Σε λίγες μέρες, μάλιστα, και ειδικότερα στις 9 Οκτωβρίου έχει τα γενέθλιά της και παραδοσιακά κάθε χρόνο επισκέπτεται την αγαπημένη της nail artist, Mei Kawajiri, για ένα… γενέθλιο μανικιούρ. Αυτήν τη φορά, η star επέλεξε ένα παράξενο σχέδιο που μας έχει μπερδέψει κάπως. Δεν ξέρουμε αν μας αρέσει ή όχι.

https://www.instagram.com/p/CF53geZglyL

Όπως βλέπεις, το μοντέλο έκανε ένα γαλλικό μανικιούρ με… ψυχεδελικά λουλούδια, μανιτάρια και neon πινελιές, που -ας μη λέμε ψέματα- μας προβλημάτισε αρκετά. Για να μη σε έχουμε, όμως, άλλο να αναρωτιέσαι σε ποια superstar ανήκει το συγκεκριμένο μανικιούρ, κάνε scroll στην παρακάτω gallery και ανακάλυψέ τη!

Cover photo: @nailsbymei

Διάβασε ακόμα: Street style beauty! Αυτό το χτένισμα κυριάρχησε στις μητροπόλεις της μόδας

DPG Network