Η Hailey Bieber μόλις υιοθέτησε την πιο hot απόχρωση για τα ξανθά μαλλιά

Μαρία Ροδίτη
Η Hailey Bieber μόλις υιοθέτησε την πιο hot απόχρωση για τα ξανθά μαλλιά

Είναι υπέροχη και πολύ φυσική!

Το τελευταίο διάστημα δεν έχουμε πάψει να ασχολούμαστε με νέες τάσεις στα μαλλιά. Και είναι και απόλυτα λογικό, βέβαια. Το φθινόπωρο είναι η εποχή που συνήθως ανανεώνουμε την εμφάνισή μας, αλλάζουμε κούρεμα ή χρώμα μαλλιών και δίνουμε μια νέα πνοή και φρεσκάδα στην εικόνα μας.

Σε αυτό το mood έχουν μπει αρκετές celebrities τον τελευταίο καιρό, οι οποίες είτε επιλέγουν το καρέ κούρεμα μετά μανίας, είτε προτιμούν να αλλάξουν το χρώμα των μαλλιών τους. Και εμείς σε αυτό το θέμα θα ασχοληθούμε με τη δεύτερη κατηγορία και ειδικότερα με τη Hailey Bieber, η οποία έκανε μια super fresh αλλαγή στα μαλλιά της πρόσφατα.

https://www.instagram.com/p/CGBXuxeAYId/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Το supermodel αφέθηκε στα χέρια της celebrity hairstylist, Priscilla Valles, και της celebrity colorist, Cassondra Kaeding, και έχει πλέον ένα πολύ ζεστό, χρυσαφένιο μελί-ξανθό χρώμα μαλλιών. Οι ρίζες της, όπως βλέπεις στη φωτογραφία, παραμένουν στο σκούρο καστανό, φυσικό της χρώμα.

Και κάπως έτσι η Hailey Bieber αποδεικνύει ότι τα ξανθά μαλλιά δεν είναι μόνο «προνόμιο» του καλοκαιριού. Αν ο κομμωτής κάνει το σωστό blending και τα σωστά highlights, τότε μπορεί να σου χαρίσει το πιο υπέροχο και εκτυφλωτικό χρώμα μαλλιών. Ακριβώς σαν αυτό της πανέμορφης Hailey. Αν, λοιπόν, κι εσύ είσαι ξανθιά και σκεφτόσουν το τελευταίο διάστημα να προχωρήσεις σε μια αλλαγή, γιατί δε δοκιμάζεις το honey blonde του supermodel; Είναι μια ultra fresh και κομψή απόχρωση, που μόνο κολακευτικά σχόλια θα σου χαρίσει!

Διάβασε ακόμα: Στη Lily Collins ταιριάζουν όλα- μα όλα- τα χρώματα κραγιόν