Οι μεταξωτές μαξιλαροθήκες πρέπει να γίνουν το αγαπημένο σου beauty item

Μαρία Ροδίτη
Οι μεταξωτές μαξιλαροθήκες πρέπει να γίνουν το αγαπημένο σου beauty item

Είναι πολύ φιλικές σε δέρμα και μαλλιά και θα σου το αποδείξουμε με επιχειρήματα!

Η ρουτίνα ομορφιάς είναι ιεροτελεστία για τις περισσότερες γυναίκες. Κι εσύ λίγο-πολύ φροντίζεις την επιδερμίδα σου με κρέμες, ορούς και μάσκες ομορφιάς έχοντας «χτίσει» μια πρωινή και βραδινή skincare routine και το ίδιο κάνεις και με τα μαλλιά σου. Σε κάθε λούσιμο τα περιποιείσαι με τα κατάλληλα προϊόντα, ενώ τα αφήνεις αρκετά συχνά και στα χέρια των ειδικών για έξτρα και βαθιά φροντίδα.

Αυτά είναι ακριβώς όσα πρέπει να κάνουμε όλες και τα οποία κάνουν και καλό σε δέρμα και μαλλιά, αλλά μας προσφέρουν και στιγμές χαλάρωσης και αυτοφροντίδας. Είχες σκεφτεί, όμως, ποτέ ότι ο ύπνος σε μεταξωτή μαξιλαροθήκη μπορεί να κάνει θαύματα στην επιδερμίδα και τα μαλλιά σου; Όσο ζωτικής σημασίας είναι ο ύπνος για την υγεία και το δέρμα σου, άλλο τόσο σημαντικές είναι και οι μεταξωτές μαξιλαροθήκες.

Βλέπεις, το μετάξι είναι υποαλλεργικό, απίστευτα απαλό και δεν ταλαιπωρεί το δέρμα ή τα μαλλιά με την τριβή που συμβαίνει κατά τη διάρκεια του ύπνου και όσο στριφογυρνάς στο κρεβάτι. Για να μιλήσουμε, όμως, πιο ειδικά και συγκεκριμένα, έχουμε συγκεντρώσει στην παρακάτω gallery τα οφέλη που προσφέρει η μεταξωτή μαξιλαροθήκη σε μαλλιά και δέρμα για να πειστείς και να την εντάξεις άμεσα στη… sleeping routine σου. Για δες…

Διάβασε ακόμα: Στη Lily Collins ταιριάζουν όλα- μα όλα- τα χρώματα κραγιόν