Mega-guide: 30 κονσίλερ που... καλύπτουν κάθε ανάγκη της επιδερμίδας και των ματιών σου

Χριστίνα Αναστασία Χρόνη
Mega-guide: 30 κονσίλερ που... καλύπτουν κάθε ανάγκη της επιδερμίδας και των ματιών σου

See what we did there? 

Το κονσίλερ είναι οριακά ιερό. Εντάξει, υπερβάλλουμε αλλά είναι τουλάχιστον πολύτιμο. Είναι το προϊόν που μας κάνει να δείχνουμε πιο φρέσκιες όταν έχουμε πιει μερικά κοκτέιλ παραπάνω, εκείνο που καλύπτει τα σπυράκια που ξαφνικά εμφανίζονται στο πρόσωπό μας και γενικά, είναι ένα από τα προϊόντα που όλες αγαπάμε πολύ.

Το αποτέλεσμα του κονσίλερ ωστόσο δεν είναι πάντα εγγυημένο. Όχι, δεν φταίνε πάντα τα προϊόντα, φταις και εσύ. Πρέπει να βρεις αυτό που καλύπτει τους κύκλους, τα σπυράκια αλλά και τις ανάγκες σου. Αν είσαι όλη μέρα on the go χρειάζεσαι ένα κονσίλερ μακράς διάρκειας. Περίμενε όμως! Αν είσαι on the go και έχεις λιπαρή επιδερμίδα, χρειάζεσαι ένα διαφορετικό κονσίλερ από μία on the go γυναίκα με ξηρή επιδερμίδα.

Υπάρχουν πολλά πράγματα που πρέπει να λάβεις υπόψη όταν πρόκειται για το σωστό κονσίλερ και το χρώμα είναι το τελευταίο που πρέπει να σκεφτέις. Άλλωστε, το να βρεις την τέλεια απόχρωση δεν είναι δύσκολο. Το να βρεις όμως το κονσίλερ που θα λατρέψεις χρειάζεται δοκιμές και τεστ και τα κάναμε εμείς για εσένα.

Έχοντας δοκιμάσει σχεδόν όλα τα κονσίλερ που κυκλοφορούν στην αγορά (δουλειά μας είναι), αποφασίσαμε το σημερινό mega guide να το εφιερώσουμε σε αυτό το λατρεμένο προϊόν. Στην παρακάτω gallery λοιπόν θα βρεις 30 κονσίλερ που όλα ανταποκρίνονται σε διαφορετικές συνθέσεις αναγκών.

Έχουμε κονσίλερ με μεγάλη διάρκεια για λιπαρές επιδερμίδες, ενυδατικά κονσίλερ που κρατάνε όλη μέρα, κονσίλερ που καταπολεμούν τα σπυράκια, κονσίλερ που φωτίζουν, ακόμα και κονσίλερ που εξαφανίζουν τις ρυτίδες άμεσα και μακροπρόθεσμα. Κάνε ένα scroll και θα βρεις το δικό σου...

Διάβασε ακόμα: Easy beauty! Με τις κάρτες που ετοιμάσαμε θα μάθεις ποιο είδος κονσίλερ ταιριάζει στις ανάγκες σου