We are calling it! Το προϊόν της χρονιάς για τα χείλη είναι το....

Χριστίνα Αναστασία Χρόνη
We are calling it! Το προϊόν της χρονιάς για τα χείλη είναι το....

Αυτό που έχουμε “λιώσει” τόσο καιρό! 

Ο κορονοϊός ήρθε και έφερε τα πάνω κάτω παντού. Στην υγεία μας πρώτα από όλα, στον τρόπο που κινούμαστε, στην καθημερινότητά μας, στις σχέσεις μας με τους αγαπημένους μας... Έχει αγγίξει κάθε πτυχή της ζωής μας και έχει φτάσει ως το νεσεσέρ μας. Η μάσκα που φοράμε καθημερινά για να προστατεύσουμε εμάς και τους γύρω μας δεν μας αφήνει να μακιγιαριστούμε όπως θέλουμε και το έχουμε συζητήσει πολλές φορές.

Έχει βάλει περιορισμούς στο μεικάπ μας και μας έχει κάνει να αφήσουμε τα κραγιόν στην άκρη εδώ και πολύ πολύ καιρό. Μας έχει κάνει όμως να περιποιούμαστε το δέρμα μας πολύ και έχει φέρει στο νούμερο ένα των προϊόντων ένα πολύ αγαπημένο μας που δεν χρησιμοποιούσαμε τόσο εντατικά... Το lip balm!

Είναι το μόνο που μπορούμε να βάλουμε άφοβα στα χείλη μας, χωρίς να ανησυχούμε αν θα λερωθούμε ή αν θα λερώσουμε τις μάσκες μας και έχει κάενι απίστευτο καλό στην επιδερμίδα μας. Τα χείλη βλέπεις, υποφέρουν μέσα από τη μάσκα και η ενυδάτωση τους χρειάζεται περισσότερο από ποτέ. Επίσης, μας κάνουν να νιώθουμε πως κάτι παραπάνω κάναμε και αυτό κάνει καλό στην ψυχολογία μας.

Αν μας ρωτάς λοιπόν, πιστεύουμε πως το προϊόν της χρονιάς είναι το lip balm and we are calling it. Ενυδατώνει, θρέφει, κάνει τα χείλη μας όμορφα και λαμπερά, δεν λερώνει το πρόσωπο ούτε και τη μάσκα μας και γενικά μας κάνει να νιώθουμε καλά όταν το φοράμε. Διατίθεται μάλιστα και σε τόσες παραλλαγές που δεν ξέρουμε ποιο να πρωτοδιαλέξουμε!

Διαλέξαμε λοιπόν τα πιο θρεπτικά και άχρωμα lip balm που πάνε σε όλες αλλά θα επανέλθουμε και με tinted παραλλαγές τους που επίσης έχουμε λατρέψει. Κάνε ένα scroll για να τα δεις όλα!

Διάβασε ακόμα: Your insta-questions: Θέλω να κόψω τα μαλλιά μου καρέ αλλά δεν ξέρω αν θα μου πηγαίνει