7 make up looks της Ελεονώρας Μελέτη που μας έχουν εντυπωσιάσει

Μαρία Ροδίτη
7 make up looks της Ελεονώρας Μελέτη που μας έχουν εντυπωσιάσει

Υπέροχα μακιγιάζ!

Αν σηκωθείς το πρωί και θέλεις να ενημερωθείς για όλα όσα συμβαίνουν στην Ελλάδα και τον κόσμο, η επιλογή στο τηλεκοντρόλ σου είναι μια: ο τηλεοπτικός σταθμός Alpha και η Ελεονώρα Μελέτη, η οποία συνεχίζει με μεγάλη επιτυχία την καθημερινή εκπομπή της «Ώρα για Μελέτη».

Συνεχίζει, όμως, να μας εντυπωσιάζει και με τις επιλογές στο μακιγιάζ της, το οποίο επιμελείται καθημερινά ο make up artist και hairstylist, Θάνος Βογιατζής. Η Ελεονώρα είναι λάτρης των nude τόνων στο μακιγιάζ και επιλέγει συχνά μπεζ-nude κραγιόν, με γήινες σκιές στα μάτια.

Της αρέσει το διακριτικό make up, που δε «φωνάζει» και είναι ντελικάτο και κομψό, όπως η ίδια. Την τελευταία εβδομάδα, όμως, είδαμε την Ελεονώρα Μελέτη να τολμά λίγο περισσότερο δοκιμάζοντας τα smoky eyes, τα οποία- ομολογουμένως- της ταιριάζουν πολύ και τονίζουν τα γαλανά μάτια της.

Είδαμε, όμως, και μια αναπάντεχη επιλογή στα κραγιόν της. Η γλυκιά παρουσιάστρια εμφανίστηκε την προηγούμενη εβδομάδα δύο-τρεις φορές με κόκκινο και φούξια-magenta κραγιόν, που πραγματικά μας εντυπωσίασε. Ας μη σου λέμε άλλα, όμως… Δες τα επτά πιο κομψά make up looks της Ελεονώρας Μελέτη στην παρακάτω gallery και πάρε όλο το #inspo που έχεις ανάγκη!

Cover photo: @alphatv

Διάβασε ακόμα: 10 iconic beauty trends που κυριάρχησαν τη δεκαετία του 1990