Νail art που λένε την αλήθεια για να δείξεις τη στήριξή σου στον αγώνα κατά του καρκίνου του μαστού

Χριστίνα Αναστασία Χρόνη
Νail art που λένε την αλήθεια για να δείξεις τη στήριξή σου στον αγώνα κατά του καρκίνου του μαστού

Πέρα από τη ροζ κορδέλα... 

Ο Οκτώβριος είναι ο μήνας στήριξης του αγώνα κατά του καρκίνου του μαστού. Είναι μία μάχη που δίνουν εκατομμύρια γυναίκες και την κερδίζουν. Ο καρκίνος του μαστού βλέπεις, αν διαγνωστεί νωρίς, μπορεί να θεραπευτεί γι’ αυτό το μήνυμα κάθε Οκτώβρη είναι ο έλεγχος και η πρόληψη. Ο κόσμος λοιπόν γεμίζει ροζ κορδέλες τον Οκτώβρη, το σήμα της στήριξης αυτού του αγώνα και η κάθε μία εμάς αγοράζει προϊόντα που στηρίζουν φορείς και οργανισμούς, τρέχει σε αγώνες όπως το Race for the Cure στο οποίο έτρεξαν όλες οι Queenettes και βρίσκει τρόπους να δείξει τη στήριξή της σε όλες εκείνες τις γυναίκες που κέρδισαν τη μάχη αλλά και να διαδώσει το μήνυμα της πρόληψης.

Η ροζ κορδέλα, όπως είναι αναμενόμενο, στολίζει και πολλά μανικιούρ αυτή την περίοδο καθώς είναι και αυτός ένας δημιουργικός τρόπος για να δείξουμε τη στήριξή μας. Πολλές nail artists όμως είδαν πέρα από τη ροζ κορδέλα και αποφάσισαν να μας κάνουν να κοιτάξουμε κατάματα το πρόβλημα. Ζωγράφισαν επάνω σε νύχια μικροσκοπικά στήθη. Τα στήθη είναι άλλωστε το θέμα του μήνα. Τα υγιή που θέλουμε να παραμείνουν υγιή, εκείνα που φέρουν τα σημάδια της μάχης με τον καρκίνο, στήθη σε όλα τα μεγέθη, σύμβολα της θηλυκότητας και της δύναμης των γυναικών, σύμβολα της πρόληψης και της μάχης ενάντια στον καρκίνο του μαστού.

Σήμερα λοιπόν, σε αυτό το daily nailspiration που έρχεται στη μέση του Οκτώβρη, δεν θα σου προτείνουμε μανικιούρ απλά με μία ροζ κορδέλα (αν και θα χαρούμε να δούμε και τέτοια). Σου προτείνουμε τολμηρά μανικιούρ, που λένε τη γυναικεία αλήθεια. Δες δέκα από τα αγαπημένα μας παρακάτω, έλεγξε το στήθος σου, εξετάσου, διάδωσε την πρόληψη και στήριξε τις γυναίκες που έδωσαν τη μάχη τους και την κέρδισαν ή δώσε τους δύναμη γιατί τη δίνουν ακόμα....

Διάβασε ακόμα: Σήμερα το μανικιούρ μας πάει για Breakfast at Tiffany’s...