New hair! Η Kendall Jenner έχει πλέον πάρα πολύ μακριά μαλλιά

Μαρία Ροδίτη
New hair! Η Kendall Jenner έχει πλέον πάρα πολύ μακριά μαλλιά

Απίστευτη η αλλαγή της.

Όλες οι γυναίκες θα συμφωνήσουμε ότι τα μαλλιά είναι εκείνο το στοιχείο που αλλάζει τη συνολική εικόνα μας και το στυλ μας. Μπορεί να μας κάνουν να φαινόμαστε πιο φρέσκες, πιο σοβαρές και σοφιστικέ ή να έχουμε ένα πιο παιχνιδιάρικο ύφος. Κι αν υπάρχει μια εποχή κατά την οποία όλα τα κορίτσια επιλέγουν να ασχοληθούν λίγο περισσότερο με τα μαλλιά τους, να κάνουν ορισμένες αλλαγές, αυτή δεν είναι άλλη από το φθινόπωρο.

Ακριβώς αυτό, λοιπόν, αποφάσισε να κάνει και η Kendall Jenner αυτές τις μέρες. Να ασχοληθεί με το χρώμα και κούρεμα των μαλλιών της και να ανανεώσει πλήρως την εμφάνισή της. Μετά από μια σειρά celebrities, όπως η Jennifer Lopez, η Katherine Zeta Jones και η Alicia Keys, τώρα και η Kendall Jenner υιοθέτησε ένα νέο hairlook.

https://www.instagram.com/p/CGael5hAgZ-

Όπως βλέπεις στη φωτογραφία, η Kendall Jenner- με τη βοήθεια της προσωπικής της hairstylist, Priscilla Valles- έχει πλέον πάρα πολύ μακριά μαλλιά, τα οποία φτάνουν σχεδόν μέχρι τη μέση. Δεν είναι, όμως, αυτή η μόνη αλλαγή πάνω της. Το supermodel έχει πλέον και ξανθές ανταύγειες.

Φυσικά, τα μαλλιά της δε μάκρυναν τόσο γρήγορα μόνα τους ή με κάποια θεραπεία. Η hairstylist της Kendall Jenner χρησιμοποίησε extensions για αυτό το αποτέλεσμα, το οποίο- ομολογουμένως- μοιάζει πολύ φυσικό. Όπως ήταν αναμενόμενο, τα σχόλια και τα likes των fans της ήταν εκατοντάδες και στην πλειονότητά τους πολύ θετικά. Αν ρωτάς εμάς τώρα! Χμ… Τα μαλλιά της Kendall μάς άρεσαν περισσότερο σε κοντό μήκος, γιατί απέπνεαν περισσότερη φρεσκάδα και κομψότητα. Ίσως να την προτιμούσαμε με αυτό το χρώμα σε συνδυασμό με ένα κοντό, συμμετρικό καρέ στο ύψος του πηγουνιού.

Διάβασε ακόμα: 6 make up tips για να δείχνουν τα μάτια σου πιο ξεκούραστα