Ο καιρός κρύωσε, ώρα για #SweaterNails

Χριστίνα Αναστασία Χρόνη
Ο καιρός κρύωσε, ώρα για #SweaterNails

Θα ζεστάνουν τη διάθεσή μας τουλάχιστον... 

Ο καιρός άλλαξε απότομα, δεν άρχισε να κρυώνει σταδιακά. Περάσαμε απευθείας από το κοντομάνικο στο μπουφάν και δεν καταφέραμε να φορέσουμε τις ζακέτες μας. Όχι, εντάξει, δεν μας πειράζει, θέλαμε να κρυώσει ο καιρός αλλά με κανονικό ρυθμό. Σε κάθε περίπτωση, είμαστε ήδη στη διαδικασία... “ψαρέματος” των πουλόβερ μας από τα χειμερινά που ακόμα δεν έχουμε κατεβάσει και έτσι μπήκαμε σε σκέψεις λίγο διαφορετικές.

Θέλουμε βλέπεις να φορέσουμε το πιο αφράτο και μαλακό μας πουλόβερ, να φτιάξουμε ζεστή σοκολάτα και να μην κάνουμε απολύτως τίποτα σήμερα. Δεν γίνεται ωστόσο και έτσι πήγαμε στο next best thing... το μανικιούρ! Με αυτή την cozy διάθεση , σκεφτήκαμε πως το πιο κατάλληλο μανικιούρ για την ημέρα είναι τα #Sweaternails! Τα νύχια που μιμούνται την υφή των πουλόβερ μας και για τα οποία ναι, έχουμε ξαναμιλήσει.

Θα ξαναμιλήσουμε τώρα όμως γιατί ο καιρός τα έκανε να είναι πιο appropriate από ποτέ! Ψάξαμε ως συνήθως στο instagram και ανακαλύψαμε τέλειες προτάσεις για εσένα, με χρώματα και υφές που θα ταιριάξουν με τα πουλόβερ και τη διάθεσή σου. Κάνε λοιπόν ένα scroll παρακάτω και εμπνεύσου από τις προτάσεις μας. Το μανικιούρ θα σώσει και τη σημερινή ημέρα...

Διάβασε ακόμα: 20 ριγέ nail art γιατί είναι Τετάρτη και το έχουμε ανάγκη

DPG Network