Αποκλειστικό! Έχουμε όλες τις λεπτομέρειες για το σημερινό beauty look της Ελεονώρας Μελέτη

Μαρία Ροδίτη
Αποκλειστικό! Έχουμε όλες τις λεπτομέρειες για το σημερινό beauty look της Ελεονώρας Μελέτη

Ο hairstylist & make up artist της, Θάνος Βογιατζής, μας τα είπε όλα. 

Η Ελεονώρα Μελέτη συνεχίζει να παρουσιάζει με επιτυχία την εκπομπή «Ώρα για Μελέτη» στον τηλεοπτικό σταθμό Alpha από τις 11.00 ως τη 13.00 ενημερώνοντάς μας καθημερινά για όλες τις εξελίξεις στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Η γλυκιά παρουσιάστρια έχει ξεχωρίσει στην πρωινή ζώνη για την εγκυρότητα και σοβαρότητα με την οποία αντιμετωπίζει τα θέματά της, αλλά και για την κομψότητά της.

Η Ελεονώρα – εκτός από τα υπέροχα outfits της- έχει κάθε μέρα και υπέροχα μαλλιά και μακιγιάζ. Βέβαια, αυτό δε μας κάνει εντύπωση, αφού πίσω από τα beauty looks κρύβεται ο έμπειρος και ταλαντούχος hairstylist και make up artist, Θάνος Βογιατζής.

Δε χάσαμε, λοιπόν, χρόνο. Καλέσαμε στο τηλέφωνο τον γλυκύτατο Θάνο, μας απάντησε και μας εξήγησε όλες τις λεπτομέρειες του σημερινού beauty look της Ελεονώρας, το οποίο μας άρεσε πολύ.

https://www.instagram.com/p/CGreJTmL2lK

«Κάναμε κάτι απλό όσον αφορά το μακιγιάζ. Κάναμε ένα απλό smokey eye look σε μελιτζανί αποχρώσεις. Βάψαμε με μελιτζανί σκιά μόνο το άνω μέρος του ματιού. Το κάτω μέρος δεν το δουλέψαμε καθόλου. Βάλαμε και πολλές στρώσεις μάσκαρα. Και στα χείλη κινηθήκαμε σε παρόμοιους τόνους. Χρησιμοποίησα ένα κραγιόν σε χρώμα σάπιο μήλο, ενώ το περίγραμμα ήταν λίγο πιο σκούρο και το έσβησα. Κάναμε και λίγο contouring με τερακότα και ρουζ», μάς είπε ο Θάνος Βογιατζής.

Όσο για τα μαλλιά; Η Ελεονώρα είχε σήμερα ένα από τα αγαπημένα της hair look, που είναι οι χαλαροί κυματισμοί. «Δεν κάναμε κάτι δύσκολο. Κάναμε απλά χαλαρούς κυματισμούς με χοντρό ψαλίδι», μας είπε ευγενικά ο Θάνος. Για άλλη μια φορά, λοιπόν, η Ελεονώρα Μελέτη (με την πολύτιμη βοήθεια του Θάνου) μάς έδωσε το τέλειο #beautyinspo και πραγματικά την ευχαριστούμε πολύ!

Διάβασε ακόμα: Αυτό είναι το μεγαλύτερο make up trend της σεζόν, σύμφωνα με τον make up artist της JLo