10 nail art με έμπνευση από τρισχαριτωμένες καμηλοπαρδάλεις!

Χριστίνα Αναστασία Χρόνη
10 nail art με έμπνευση από τρισχαριτωμένες καμηλοπαρδάλεις!

Ναι, σήμερα θα θέλαμε να έχουμε ξυπνήσει στο Giraffe Manor 

Μία λίγο περίεργη Πέμπτη ξημέρωσε και δεν θέλουμε να σκεφτόμαστε τα κρούσματα άλλο. Θα θέλαμε πολύ να μπορούμε να αγκαλιαστούμε, να φιληθούμε, να φορέσουμε κραγιόν χωρίς μάσκα και να ταξιδέψουμε. Σε περίπτωση που δεν το κατάλαβες, σήμερα ξυπνήσαμε με wanderlust και κοιτάζοντας στο instagram, σκεφτήκαμε πόσο υπέροχα θα ήταν αν ξυπνούσαμε στη Giraffe Manor. Σίγουρα έχεις δει τις φωτογραφίες της...


https://www.instagram.com/p/CG1wh4Oh0we/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Είναι μία έπαυλη στην Αφρική όπου οι καμηλοπαρδάλεις εμφανίζονται από όλα τα παράθυρα και απλά ουρλιάζουμε όποτε βλέπουμε τις φωτογραφίες να περνούν από το timeline μας. Εκεί θα θέλαμε να είμαστε αλλά δεν μπορούμε. Γι᾽αυτό αποφασίσαμε να αφιερώσουμε το σημερινό daily nailspiration στο πιο χαριτωμένο animal print, το Giraffe!

Ναι, βρήκαμε 10 nail art με έμπνευση από τα spots των τρισχαριτωμένων καμηλοπαρδάλεων και αλήθεια, μας έκαναν να χαμογελάσουμε σχεδόν τόσο πλατιά, όσο και οι φωτογραφίες της Giraffe Manor. Πρόσθεσε σε αυτό και το ότι έχουν τέλεια γήινα χρώματα αλλά είναι και πανεύκολο να τα αντιγράψεις και έχεις το απόλυτο win-win.

Κάνε λοιπόν ένα scroll για να τα δεις όλα και εχε θετική ενέργεια και σκέψεις. Όλα θα πάνε καλά, θα περάσουν και θα κάνουμε αποταμίευση για να φάμε πρωινό μαζί με καμηλοπαρδάλεις!

Διάβασε ακόμα: 28 γαλανόλευκα nail art γιατί σήμερα είναι γιορτή