Αυτό είναι το μυστικό της Drew Barrymore για τέλεια κυματιστά μαλλιά

Μαρία Ροδίτη
Αυτό είναι το μυστικό της Drew Barrymore για τέλεια κυματιστά μαλλιά

Δεν πάει ο νους σου…

Τα μυστικά και τα tricks για τα μαλλιά ενδιαφέρουν όλες τις γυναίκες. Όλες, άλλωστε, αναζητάμε εύκολους και γρήγορους τρόπους να τα περιποιηθούμε μιας και οι ταχύτατοι ρυθμοί της καθημερινότητας δε μας επιτρέπουν να ασχοληθούμε πολλή ώρα με αυτό το beauty κομμάτι. Πραγματικά, κάτσε και αναλογίσου… Υπήρξε μέρα που να ξύπνησες δύο ώρες νωρίτερα για να φτιάξεις καλοσχηματισμένες μπούκλες ή τέλειο ίσιωμα; Μάλλον, όχι! Ο ύπνος, βλέπεις, είναι πιο γλυκός.

Γι’ αυτό, ευτυχώς, υπάρχουν οι αγαπημένες μας Hollywood stars, οι οποίες – τόσα χρόνια στον χώρο του θεάματος- έχουν περάσει από πολλούς και διαφορετικούς hairstylists, έχουν δοκιμάσει διάφορα πράγματα στα μαλλιά τους και μοιράζονται ανά τακτά χρονικά διαστήματα τα beauty μυστικά τους με το κοινό τους. Σε αυτήν την κατηγορία ανήκει και η Drew Barrymore.

Αν έχεις παρατηρήσει, η διάσημη ηθοποιός σε κάθε εμφάνισή της επιλέγει να κάνει beach waves στα μαλλιά της. Σπάνια θα τη δεις με κάποιον περίτεχνο κότσο, με αλογοουρά ή με ολόισια μαλλιά. Οι χαλαροί κυματισμοί είναι η beauty εμμονή της και ομολογούμε ότι μας αρέσει πάρα πολύ! Ψάξαμε, λοιπόν, και βρήκαμε πώς ακριβώς τους πετυχαίνει.

Και το μυστικό της είναι πραγματικά… από άλλον πλανήτη. Δεν πάει με τίποτα ο νους σου. Η Drew Barrymore, λοιπόν, πετυχαίνει τέλεια beach waves χρησιμοποιώντας spray με φυσικό μεταλλικό νερό. Ναι, ναι, αυτό ακριβώς με το οποίο ψεκάζουμε το πρόσωπό μας όταν έχουμε ανάγκη από λίγη δροσιά και αναζωογόνηση. Η ίδια, βέβαια, έχει φυσικά κυματιστά μαλλιά, όμως τα τελειοποιεί και με τη χρήση του face mist. Και δεν το χρησιμοποιεί μόνο για τον εαυτό της. Με αυτό το νεράκι ξεμπερδεύει και τα μαλλιά των παιδιών της. Απίστευτο; Κι, όμως, αληθινό.

Σε προτρέπουμε, λοιπόν, να το δοκιμάσεις κι εσύ και περιμένουμε τις εντυπώσεις σου. Γι’ αυτό και σου αποκαλύπτουμε στην παρακάτω gallery ποιο spray ακριβώς χρησιμοποιεί η Drew Barrymore, αλλά σου προτείνουμε και τέσσερα ακόμη για να έχεις… αρκετές επιλογές.

Διάβασε ακόμα: 5 hair trends που πρέπει οπωσδήποτε να δοκιμάσεις αυτόν τον χειμώνα