10 beauty hacks της Βασιλικής Οικογένειας που μπορείς να δοκιμάσεις κι εσύ

Μαρία Ροδίτη
10 beauty hacks της Βασιλικής Οικογένειας που μπορείς να δοκιμάσεις κι εσύ

Θα σε εκπλήξει το γεγονός ότι η beauty routine τους δεν είναι περίπλοκη!

Η ομορφιά είναι μέρος της ζωής όλων των γυναικών. Μας αρέσει να περιποιούμαστε τους εαυτούς μας, να δοκιμάζουμε νέες υφές και συστατικά και να βλέπουμε στον καθρέφτη την πιο λαμπερή και όμορφη πλευρά μας. Λατρεύουμε, όμως, να μαθαίνουμε και τα beauty μυστικά των stars.

Βλέπεις, όλες αυτές οι γυναίκες αφήνονται στα χέρια ειδικών και φροντίζουν τους εαυτούς τους με τον καλύτερο δυνατό τρόπο με αποτέλεσμα σε κάθε δημόσια εμφάνισή τους να είναι εκτυφλωτικά όμορφες. Σε αυτήν την κατηγορία ανήκουν και οι γυναίκες της Βασιλικής Οικογένειας, οι οποίες, όμως, εκτός από τη φροντίδα των ειδικών, έχουν εδραιώσει μέσα στα χρόνια τα δικά τους beauty rituals.

Η Βασίλισσα Ελισάβετ, η Kate Middleton, η Meghan Markle, η Πριγκίπισσα Ευγενία, αλλά και η αείμνηστη Πριγκίπισσα Diana, ακολουθούσαν και ακολουθούν μέχρι και σήμερα ορισμένα genius beauty hacks για να έχουν λαμπερή επιδερμίδα και υπέροχα μαλλιά.

Όπως θα δεις στην παρακάτω gallery, τα μυστικά ομορφιάς τους δεν είναι κάποια δύσκολη υπόθεση. Ούτε για… «γερά» πορτοφόλια! Οι royals -σε αυτό το κομμάτι της ζωής τους- θα μπορούσαν να παραλληλιστούν με εμάς, τις απλές και καθημερινές γυναίκες. Και αυτό από μόνο του είναι μια πρόκληση!

Διάβασε ακόμα: 5 hair color trends ιδανικά για κορίτσια με σγουρά μαλλιά