History of Art: Υπάρχει ένα account που μετατρέπει διάσημα έργα τέχνης σε nail art

Χριστίνα Αναστασία Χρόνη
History of Art: Υπάρχει ένα account που μετατρέπει διάσημα έργα τέχνης σε nail art

Είναι ό, τι πιο δύσκολο, περίτεχνο, εντυπωσιακό και τέλειο έχουμε δει τελευταία

Κάθε που ανακαλύπτουμε ένα νέο nail account που μας αρέσει στο Instagram, περνάμε μερικές εμμονικές ημέρες. Φτάνουμε στα κατάβαθα του timeline του χαζεύοντας τις αναρτήσεις και κρατάμε δεκάδες screenshots. Αυτό μας συνέβη πρόσφατα, όταν ανακαλύψαμε το @geek_nails. Είναι ένας λογαριασμός από τη Ρωσία που δημιουργεί κυριολεκτική τέχνη στα νύχια. Όχι, δεν κατάλαβες, μεταφέρει τα διασημότερα έργα τέχνης σε ένα μόλις νύχι.

Κοιτάζοντας τις αναρτήσεις του λογαριασμού, είδαμε Pop culture δημιουργίες, manga αλλά και αμέτρητους κλασικούς πίνακες που δεν καταλαβαίνουμε με πόση υπομονή εργάστηκαν οι nail artists για να τους μεταφέρουν στην επιφάνεια ενός νυχιού. Τα έργα είναι πιστά αντίγραφα και άμεσα αναγνωρίσιμα και αντιλαμβάνεσαι πως έχουμε ξετρελαθεί. Θυμάσαι ότι έχουμε ήδη μιλήσει για τα #PicassoNails.

Αποφασίσαμε λοιπόν να σου συστήσουμε το συγκεκριμένο account που απευθύνεται σε λάτρεις της τέχνης ή της ποπ κουλτούρας καθώς και τα έργα τέχνης που ενέπνευσαν μερικά από τα μανικιούρ τα οποία ξεχωρίσαμε.

Αν έχεις λοιπόν όρεξη για ένα μικρό art lesson, φτιάξε έναν καφέ, κάνε ένα ακόμη scroll και δες 10 μανικιούρ έργα τέχνης καθώς και τα πραγματικά έργα που ενέπνευσαν τους δημιουργούς τους.

Διάβασε ακόμα: #MilkyNails: Το νέο trend στο μανικιούρ είναι ένα no makeup look για τα νύχια σου