Αυτά τα Χριστούγεννα το μαζί είναι ακόμα πιο σημαντικό και το γιορτάζουμε παρέα με την The Body Shop

Χριστίνα Αναστασία Χρόνη
Αυτά τα Χριστούγεννα το μαζί είναι ακόμα πιο σημαντικό και το γιορτάζουμε παρέα με την The Body Shop

Δίνουμε χρώμα, άρωμα και σκοπό στα φετινά Χριστούγεννα

Τα Χριστούγεννα είναι η πιο μαγική στιγμή όλης της χρονιάς. Ο αέρας γεμίζει αστερόσκονη και αρώματα, η καρδιά μας ξεχειλίζει από αγάπη και βάφουμε τον κόσμο γύρω μας με τα πιο φωτεινά χρώματα. Τα Χριστούγεννα φτάνουν βαθιά ως την ψυχή μας και τη ζεσταίνουν και φέτος, περισσότερο από ποτέ, έχουμε ανάγκη αυτή τη μαγεία. Περάσαμε βλέπεις σχεδόν μία ολόκληρη χρονιά απομόνωσης. Δεν αγκαλιαστήκαμε όσο θέλαμε και δεν φιληθήκαμε. Δεν πλησιάσαμε αγαπημένα μας πρόσωπα και δεν τα χαρήκαμε.

Έχουμε ανάγκη λοιπόν την αστερόσκονη και το άρωμα των Χριστουγέννων. Μας είναι απαραίτητο το μαζί που μας έλειψε και μαζί με τη The Body Shop θα το κάνουμε πραγματικότητα. Τα Χριστούγεννα βλέπεις είναι τόσο ξεχωριστά για το αγαπημένο μας brand όσο και για εμάς τους ίδιους. Κάθε χρόνο η The Body Shop δημιουργεί limited edition Χριστουγεννιάτικες σειρές για να γιορτάσει την πιο μαγική στιγμή του χρόνου και ενώνει τις δυνάμεις της με οργανισμούς που στηρίζουν υπέροχους σκοπούς και κοινότητες.

the body shop advertorial xmas collection 2

Έτσι και φέτος, η Τhe Body Shop δημιούργησε τρεις limited edition ευωδιαστές σειρές για τα Χριστούγεννα και ένωσε τις δυνάμεις της με την Μη Κυβερνητική Οργάνωση Women Act με στόχο την ενδυνάμωση των γυναικών έτσι ώστε να είναι σε θέση να αξιοποιήσουν πλήρως τις δυνατότητές τους σε πολιτικό, κοινωνικό, πολιτισμικό και οικονομικό επίπεδο. Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή...

Η Women Act είναι το αποτέλεσμα των εντατικών ενεργειών μιας ομάδας δραστήριων γυναικών που μοιράζονται ένα κοινό όραμα: Να ενθαρρύνουν και άλλες γυναίκες να διεκδικήσουν θέσεις ηγεσίας και να εμπλακούν ενεργά στο δημόσιο χώρο. Στόχος της Women Act είναι να υπογραμμίσει την ύπαρξη έμφυλων ανισοτήτων, να ευαισθητοποιήσει το κοινωνικό σύνολο και να συμβάλλει στην προώθηση καλών πρακτικών για την καταπολέμησή τους.

Ταυτόχρονα, στόχος της είναι να βοηθήσει δραστήριες γυναίκες να αποκτήσουν ικανότητες και να τις χρησιμοποιήσουν για την προσωπική και επαγγελματική εξέλιξη, να τις παροτρύνει να συμμετέχουν ενεργά στο δημόσιο χώρο και να επιδιώξουν θέσεις ηγεσίας και συμμετοχή στα κέντρα λήψης αποφάσεων. Άλλωστε, Οπως πολύ ορθά παρατηρούσε η Mary Wollstonecraft: «Η αρετή δεν μπορεί να ανθίσει παρά μόνο σε συνθήκες ισότητας».

the body shop advertorial xmas collection 3

Φέτος τα Χριστούγεννα λοιπόν, μέρος των εσόδων από τις αγορές σου από τα καταστήματα ή το e-shop της The Body Shop, θα διατεθεί στην MKO Women Act για τη στήριξη δράσεων με σκοπό τη γυναικεία ενδυνάμωση. Τι θα μπορούσες να αγοράσεις για να στηρίξεις το σκοπό της και να ομορφύνεις τα δικά σου Χριστούγεννα και τα Χριστούγεννα των αγαπημένων σου; Πολλά! Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος η Χριστουγεννιάτικη γκάμα της The Body Shop περιλαμβάνει απίθανα πακέτα δώρων για κάθε budget, advent calendars και τις περιορισμένης έκδοσης συλλεκτικές σειρές που περιμένουμε όλο το χρόνο. Για αυτές θα σου μιλήσουμε ευθύς αμέσως! Έχουμε και λέμε...

the body shop advertorial xmas collection 4

Για τους λάτρεις των λουλουδιών: SPECIAL EDITION WINTER JASMINE
Ένα υπέροχα χειμερινό́ και ταυτόχρονα λουλουδάτο άρωμα με ρομαντικές και νοσταλγικές νότες! Έμπνευση για το συγκεκριμένο άρωμα στάθηκε το παραδοσιακό χριστουγεννιάτικο στεφάνι που στολίζει τα περισσότερα σπίτια και οι αρωματοποιοί της The Body Shop οραματίστηκαν ένα άρωμα φρέσκο και αναζωογονητικό σαν ένα ήρεμο Χριστουγεννιάτικο πρωινό ντυμένο στα λευκά. Η σειρά αποτελείται από προϊόντα καθαρισμού, απολέπισης, ενυδάτωσης και θρέψης και είναι έτοιμη να σου χαρίσει στιγμές ηρεμίας και χαλάρωσης από τώρα ως και το 20201!

the body shop advertorial xmas collection 5

Για τους fruit lovers: SPECIAL EDITION FESTIVE BERRY
Ένα μοναδικά ζουμερό και φρουτώδες άρωμα, γλυκό αλλά όχι γλυκερό αφού περιλαμβάνει ζωηρές υπόξινες νότες! Έμπνευση για αυτό το limited edition άρωμα στάθηκαν τα γεμάτα μούρα χριστουγεννιάτικα κλαδιά και τα παραδοσιακά Xmas γλυκίσματα. Ναι, σωστά κατάλαβες, το Festive Berry επιστρέφει και φέτος για να ξυπνήσει μέσα σου τη χαρά και τα πιο θετικά συναισθήματα των γιορτών και θα το βρεις σε προϊόντα καθαρισμού, απολέπισης, ενυδάτωσης και θρέψης που θα σε κάνουν να πείς “Μμμμ...Χριστούγεννα”!

the body shop advertorial xmas collection 16

Για τους κλασικούς: SPECIAL EDITION WARM VANILLA
Είναι το περσινο best seller η επιτυχία του οποίου, δεν πέρασε φυσικά απαρατήρητη. Γι᾽αυτό η The Body Shop μας χαρίζει μία ακόμα χρονιά την υπέροχα γλυκιά και ζεστή μυρωδιά Warm Vanilla που λατρέψαμε! Εμπλουτισμένη με βανίλια Μαδαγασκάρης, μας κάνει να νιώθουμε αγάπη στην ψυχή και τα πιο όμορφα συναισθήματα γι᾽αυτό και φέτος θα παραδοθούμε στο ακαταμάχητο, γλυκό, ζεστό και σχεδόν εθιστικό άρωμα των προϊοντων της σειράς που λατρεύουμε.

Ανακεφαλαιώνοντας λοιπόν, κάθε φορά που αγοράζεις για εσένα η για τους αγαπημένους σου προϊόντα από τα καταστήματα The Body Shop (Χριστουγεννιάτικα ή και όχι), στηρίζεις την MKO Women Act και δίνεις άλλη έννοια στο μαζί των Χριστουγέννων. Ας γεμίσουμε λοιπόν αστερόσκονη και άρωμα αυτές τις γιορτές και ας βοηθήσουμε ο ένας τον άλλο όπως μπορούμε, με ένα χαμόγελο, ένα συμβολικό δώρο, μια ενθαρρυντική συμβουλή ή και με ένα βλέμμα γεμάτο αγάπη. Μπορούμε μαζί και με την The Body Shop.