Σήμερα δεν μπορούσαμε να διαλέξουμε ροζ ή γαλάζιο μανικιούρ και βρήκαμε και τα δύο!

Χριστίνα Αναστασία Χρόνη
Σήμερα δεν μπορούσαμε να διαλέξουμε ροζ ή γαλάζιο μανικιούρ και βρήκαμε και τα δύο!

Μας αρέσουν εξίσου…

Καραντίνα μέρα τέταρτη ή δεύτερη αν θέλεις να μετρήσουμε από τη Δευτέρα. Δεν πιστεύαμε πως θα μετράμε και πάλι τις ημέρες της καραντίνας αλλά να που είμαστε και πάλι εδώ. Ο χρόνος μας είναι για ακόμα μία φορά άφθονος και το nail art σχεδόν μονόδρομος για εκείνα τα απογεύματα που έχουμε καθαρίσει τα πάντα και δεν μένει τίποτα άλλο να κάνουμε.

Αναζητώντας το θέμα του σημερινού daily nailspiration λοιπόν μπήκαμε σε δίλημμα. Θέλαμε ροζ, χαρούμενα νύχια αλλά και chic γαλάζια. Όχι έντονα. Στις baby αποχρώσεις τους που μας φτιάχνουν τη διάθεση. Δεν μπορούσαμε να διαλέξουμε όμως μόνο μία απόχρωση για σήμερα. Θέλαμε και τα δύο εξίσου και γι᾽αυτό αλλάξαμε την αναζήτηση. Ψάξαμε λοιπόν εκ νέου για μανικιούρ που είχαν και τις δύο αποχρώσεις και νομίζαμε πως δεν θα βρούμε και τόσα πολλά.

Βλέπεις, τα ροζ και γαλάζια μανικιούρ είχαν γίνει τάση πριν λίγο καιρό για την αποκάλυψη του φύλου των μωρών (Αμερικάνικη εμμονή) και το instagram είχε γεμίσει με μωρούδιστικα nail art σε γαλάζιες και ροζ αποχρώσεις. Φυσικά το mood μας ήταν baby blue και pink όχι baby γενικά γι᾽αυτό δεν είχαμε μεγάλες προσδοκίες και όμως εκπλαγήκαμε ευχάριστα.

Βρήκαμε 10 όμορφα και εύκολα γαλάζια και ροζ μανικιούρ που ικανοποίησαν τις… ορέξεις μας –για σήμερα– και που σίγουρα θα δοκιμάσουμε μέσα στις επόμενες ημέρες. Φτιάξε τώρα τον απογευματινό σου καφέ, απόλαυσε την καθημερινή, απογευματινή σου συνήθεια και ραντεβού αύριο…

Διάβασε ακόμα: Pretty in pink! 10 nail art σε… «καραντινί» χρώμα