Αυτά είναι τα μυστικά ομορφιάς των Γαλλίδων για παντοτινή νεότητα

Μαρία Ροδίτη
Αυτά είναι τα μυστικά ομορφιάς των Γαλλίδων για παντοτινή νεότητα

Ναι, το στέμμα ανήκει στην ενυδάτωση!

Κάθε γυναίκα που αγαπά και σέβεται τον εαυτό της αναζητά διαρκώς νέες μεθόδους, νέα μυστικά και νέα συστατικά ομορφιάς. Είναι ο τρόπος να διατηρήσει αναλλοίωτη την εμφάνισή της όσα χρόνια κι αν περάσουν, να εκπέμπει φρεσκάδα, υγεία και ζωντάνια και αυτό να μην είναι γεγονός μόνο της νιότης, αλλά κάθε μετέπειτα χρόνου της ζωής της.

Αυτό το μυστικό φαίνεται ότι έχουν βρει εδώ και χρόνια οι Γαλλίδες. Αν είσαι fashion & beauty addict, θα ξέρεις ότι οι Γαλλίδες και δη οι Παριζιάνες είναι κομψές από τη μέρα που γεννιούνται και διαθέτουν μια νεανική εμφάνιση όσα χρόνια κι αν περάσουν.

Δε θα τις δεις ποτέ υπερβολικά βαμμένες, ούτε με εξεζητημένα και περίτεχνα χτενίσματα. Η φιλοσοφία τους βασίζεται στο ελαφρύ μακιγιάζ, τη φυσική λάμψη της επιδερμίδας και τα ατημέλητα, φυσικά μαλλιά. Με λίγα λόγια, η εικόνα τους στηρίζεται στην ανεπιτήδευτη ομορφιά τους.

Για να έχουν, όμως, αυτήν τη φυσικότητα και την απλότητα στην εικόνα τους, οι Γαλλίδες ακολουθούν έναν συγκεκριμένο «οδηγό ομορφιάς». Έχουν τα δικά τους tips και μυστικά, τα οποία είναι στο σύνολο επτά, μπορείς να τα βρεις στην παρακάτω gallery και να τα ακολουθήσεις κι εσύ. «Less is more» και αυτό οι φίλες μας οι Παριζιάνες το κάνουν πράξη στην ομορφιά τους. Μήπως να το κάνεις κι εσύ;

Cover photo: @iliridakrasniqi

Διάβασε ακόμα: Copper smoky eyes: 10 παλέτες σκιών για να πετύχεις το απόλυτο make up trend