9 υπέροχα προϊόντα που θα σου χαρίσουν το πιο απολαυστικό μπάνιο ever

Μαρία Ροδίτη
9 υπέροχα προϊόντα που θα σου χαρίσουν το πιο απολαυστικό μπάνιο ever

Θα μετατρέψουν το καθιερωμένο μπάνιο σου σε μια μαγική εμπειρία χαλάρωσης και ομορφιάς.

Η καραντίνα συνεχίζεται και έχουμε χάσει το μέτρημα στις μέρες. Πόσο καιρό είμαστε στο σπίτι; Πότε θα επιστρέψουμε στο γραφείο και στη νέα κανονικότητά μας; Πραγματικά, δεν έχουμε απάντηση να δώσουμε στον εαυτό μας όσον αφορά αυτά τα ερωτήματα. Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι με υπομονή να αναμένουμε το αίσιο τέλος, και αυτές τις άπειρες ώρες που έχουμε να τις αφιερώσουμε στον εαυτό μας.

Φαντάζομαι θα έχεις ήδη κάνει μάσκες προσώπου και άλλα diy treatments που θα έχει πάρει το μάτι σου στο διαδίκτυο το τελευταίο διάστημα. Τώρα, όμως, είναι και μια ευκαιρία να αρχίσεις να κάνεις στον εαυτό σου ένα ακόμη δώρο. Ποιο είναι αυτό; Το μπάνιο. Προς Θεού, δε λέμε πως δεν κάνεις μπάνιο. Λέμε, όμως, ότι το μπάνιο σου πρέπει από εδώ και στο εξής να είναι τόσο χαλαρωτικό και απολαυστικό όσο ποτέ άλλοτε.

Το να κάθεσαι κάτω από το τρεχούμενο, ζεστό νερό ναι, είναι υπέροχο. Υπάρχουν, όμως, κι άλλα πράγματα που μπορούν να φτάσουν σε άλλο level το καθημερινό μπάνιο σου. Συγκεκριμένα, αναφερόμαστε στα 9 προϊόντα που θα βρεις στην παρακάτω gallery.

APOLAUSTIKO BANIO ODIGOS AGORAS

Έχουμε βρει για σένα τα πιο μυρωδάτα αφρόλουτρα και σαπούνια. Αυτά, βέβαια, ίσως και να τα έχεις. Σίγουρα, όμως, δεν έχεις πάρει ακόμα άλατα μπάνιου, που θα «ξυπνήσουν» τις αισθήσεις σου, ούτε αρωματικά κεριά και bath bombs που θα κάνουν το μπάνιο σου μια μοναδική και ξεχωριστή εμπειρία απόλαυσης. Ανακάλυψε, λοιπόν, τον beauty οδηγό αγοράς που ετοιμάσαμε για σένα και θυμήσου πως ήδη έχουμε μπει σε Black Friday mood. Οι τιμές είναι εξαιρετικές και τώρα είναι η κατάλληλη ευκαιρία να κάνεις beauty shopping. Θα ευγνωμονείς τον εαυτό σου στο τέλος!

Διάβασε ακόμα: 7 top models που εκτόξευσαν την καριέρα τους χάρη σε ένα νέο hair look