Αυτά είναι τα skincare μυστικά της Kate Moss για λαμπερή επιδερμίδα

Μαρία Ροδίτη
Αυτά είναι τα skincare μυστικά της Kate Moss για λαμπερή επιδερμίδα

Πώς παραμένει όμορφο το πάλαι ποτέ supermodel;

Οι γυναίκες ενδιαφερόμαστε διαρκώς για ό,τι νέο προκύπτει σε beauty trend, προϊόν ή συστατικό, το οποίο υπόσχεται να χαρίσει λάμψη, υγεία και νεότητα στο δέρμα μας. Είναι κι αυτή μια απόλυτη ανάγκη να «πολεμήσουμε» τον χρόνο και να διατηρήσουμε την όμορφη όψη μας όσο το δυνατόν περισσότερο.

Μέσα σε αυτό το «παιχνίδι» της αναζήτησης μυστικών και skincare tips δε θα μπορούσαν να λείπουν οι αγαπημένες μας celebrities. Πόσο μάλλον τα θρυλικά top models των 90’s, που ακόμα και σήμερα, παραμένουν υπέρλαμπρα και εντυπωσιακά. Να, όπως ακριβώς η Kate Moss.

Μπορεί να είναι 46 ετών, όμως δεν περνά λεπτό που να την κοιτάμε και να μη μας θυμίζει εκείνο το εικοσάχρονο, φρέσκο κορίτσι της δεκαετίας του 1990. Και αυτό το γεγονός, εκτός βέβαια από θέμα DNA, έχει να κάνει και με τη φροντίδα που δείχνει η ίδια προς το πρόσωπό της.

Η Kate Moss ακολουθεί σχολαστικά τη ρουτίνα ομορφιάς της, την οποία μπορείς να ανακαλύψεις κι εσύ στην παρακάτω gallery. Δεν υπάρχει κάτι δύσκολο σε αυτήν τη skincare routine. Το έχει δηλώσει και η ίδια άλλωστε: «Δε θα μπορούσα με τίποτα να ασχολούμαι με πληθώρα προϊόντων και να τα αναμειγνύω όλα μαζί, χωρίς να ξέρω τι κάνω. Δεν έχω τον χρόνο να κάθομαι και να ασχολούμαι με κρέμες που βάζω στο πρόσωπό μου. Θέλω η beauty routine μου να είναι αποτελεσματική και γρήγορη». Ώρα να μάθεις κι εσύ, λοιπόν, τα skincare μυστικά του θρυλικού supermodel!

Διάβασε ακόμα: 7 top models που εκτόξευσαν την καριέρα τους χάρη σε ένα νέο hair look