Mega-guide: 30 αντισηπτικά, κρέμες χεριών και σαπούνια για luxurious περιποίηση και προστασία

Χριστίνα Αναστασία Χρόνη
Mega-guide: 30 αντισηπτικά, κρέμες χεριών και σαπούνια για luxurious περιποίηση και προστασία

Η περιποίηση των χεριών μας είναι πλέον πολύ σημαντική…

Το πλύσιμο των χεριών, το αντισηπτικό και η κρέμα είναι κινήσεις που κάνουμε πολλές φορές την ημέρα πλέον. Όταν λέμε πολλές, εννοούμε αφύσικα πολλές γιατί έτσι κι αλλιώς πλέναμε τα χέρια μας και τα ενυδατώναμε. Με τον κορονοϊό να έχει μπει ωστόσο στη ζωή μας σχεδόν ένα χρόνο τώρα, το πλύσιμο των χεριών έχει γίνει πολύ σημαντικό και η περιποίηση των άκρων μας τεράστιας σημασίας.

Όπως η μάσκα προστασίας, έτσι και το σωστό και συνεχόμενο πλύσιμο των χεριών μας μαζί με το αντισηπτικό, είναι τα μοναδικά μας όπλα απέναντι σε έναν ιό που έχει αλλάξει τη ζωή μας δραματικά. Η κρέμα μάλιστα, είναι το extra βήμα self-care που κάνουμε για τον εαυτό μας. Αγοράζουμε λοιπόν πολλά σαπούνια χεριών, κρέμες και αντισηπτικά, τα χρησιμοποιούμε καθημερινά αλλά δεν είναι όλα ίδια.

Τους τελευταίους μήνες τα ράφια έχουν γεμίσει με πολλές επιλογές σε αντισηπτικά, κρέμες και σαπούνια. Περισσότερες από όσες είχαμε ποτέ εξαιτίας της ζήτησής τους και σήμερα βάλαμε στόχο να σου δείξουμε τα καλύτερα και πιο απολαυστικά. Αφού κάνουμε αυτές τις τρεις κινήσεις έτσι κι αλλιώς… γιατί να μην είναι η κάθε μία απολαυστική; Μην απαντήσεις, ρητορική ήταν η ερώτηση.

Χωρίς να μακρηγορούμε άλλο λοιπόν, σε προσκαλούμε στην σημερινή mega gallery pου βρίσκεται ένα scroll πιο κάτω. Εκεί θα βρεις 10 τέλειες κρέμες χεριών, 10 απολαυστικά σαπούνια και 10 νέα αντισηπτικά για να βάλεις στην τσάντα σου. Ρίξε μία ματιά και κάνε όμορφη την καθημερινότητά σου… Στο τέλος όλα θα πάνε καλά!

Διάβασε ακόμα: Mega-Guide: 30 ενυδατικές κρέμες για να βρεις σίγουρα τη δική σου