Πήγε 4! Κάνε ένα διάλειμμα για να δεις 20 τέλεια nail art

Χριστίνα Αναστασία Χρόνη
Πήγε 4! Κάνε ένα διάλειμμα για να δεις 20 τέλεια nail art

Ένα ευχάριστο διάλειμμα

Πόσο όμορφη είναι η μέρα πάλι σήμερα. Ο καιρός μοιάζει να παίζει παιχνίδια μαζί μας με όλον αυτό τον ήλιο και την τέλεια θερμοκρασία. Θέλουμε να βγούμε έξω αλλά δεν μπορούμε. Θα κάνουμε μία μικρή βόλτα αλλά… αρκεί για να ευχαριστηθούμε τη λιακάδα; Όχι! Άσε που πολλές από εμάς δουλεύουμε από το σπίτι και δεν έχουμε καιρό ούτε για περίπατο.

Τα πράγματα έχουν δυσκολέψει για όλους, κυρίως για όσους βρίσκονται σε αναστολή και για εκείνους που νοσούν. Όμως θέλουμε να έχουμε καλή διάθεση και θετική σκέψη πάντα γι᾽αυτό ερχόμαστε και αυτό το απόγευμα να σου προτείνουμε ένα διάλειμμα από την καθημερινότητα της καραντίνας.

Έχουμε το σημερινό μεγάλο daily nailspiration γεμάτο με πανέμορφα μανικιούρ που θα σε κάνουν για λίγο να ξεχαστείς για να αποδράσεις, έστω και για 10 λεπτά από την καθημερινότητα. Προτείνουμε λοιπόν να φτιάξεις ένα ζεστό ρόφημα, να καθίσεις αναπαυτικά και να κάνεις scroll παρακάτω.

Σε περιμένουν 20 σχέδια νυχιών που μπορείς να αντιγράψεις, να κρατήσεις σαν screenshot, να βάλεις στο moodboard σου και έτσι να περάσει λίγο πιο γρήγορα η σημερινή μέρα. Και να θυμάσαι, όλα θα πάνε καλά!

Διάβασε ακόμα: Αυτά είναι τα 5+1 πιο δημοφιλή χρώματα νυχιών στην καραντίνα