10 celebrities που θα σε πείσουν να κόψεις αφέλειες μετά την καραντίνα

Μαρία Ροδίτη
10 celebrities που θα σε πείσουν να κόψεις αφέλειες μετά την καραντίνα

Μήπως μετά το lockdown να προχωρήσεις σε μία ανανέωση;

Η περίοδος που βιώνουμε είναι δύσκολη. Η καραντίνα και ο εγκλεισμός στο σπίτι 24 ώρες το 24ωρο για τις περισσότερες δεν αντέχεται και πολύ. Βλέπεις, η δουλειά μας και όλες οι δραστηριότητές μας περιορίζονται μέσα στους τέσσερις τοίχους, ενώ η μόνη μας διέξοδος είναι το super market ή μια βόλτα για σωματική άσκηση.

Αυτόματα, η ανάγκη για ανανέωση και για αλλαγές μετά τη λήξη του lockdown γίνεται όλο και μεγαλύτερη. Και τι καλύτερο από το να γίνουμε η νέα και πιο όμορφη εκδοχή του εαυτού μας αλλάζοντας… το κούρεμά μας; Ρητορική είναι η ερώτηση.

Αν, λοιπόν, αυτήν την περίοδο επιζητάς την αλλαγή και περιμένεις όσο τίποτε άλλο να ανοίξουν τα κομμωτήρια για να αποκτήσεις νέο hair look, δεν έχεις παρά να ρίξεις μια ματιά στην παρακάτω gallery και να φανταστείς τον εαυτό σου με… αφέλειες. Ήδη από πέρσι οι αφέλειες είναι super hot κούρεμα και έχουν πολλές παραλλαγές. Κάποια από αυτές σίγουρα θα σου ταιριάξει. Γιατί, λοιπόν, να μην τις δοκιμάσεις στα μαλλιά σου;

Όπως θα δεις, έχουμε συγκεντρώσει στην gallery τις 10 Hollywood stars με τις ωραιότερες αφέλειες για να πάρεις όλη την έμπνευση που χρειάζεσαι. Θέλεις κλασικές αφέλειες; Θέλεις curtain bangs ή πολύ, πολύ κοντές αφέλειες; Οι celebrities, που βρίσκονται στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού, έχουν φροντίσει να ικανοποιήσουν κάθε επιθυμία και σκέψη σου.

Διάβασε ακόμα: 4 κουρέματα που θα ορίσουν το 2021