4 κουρέματα που θα ορίσουν το 2021

Μαρία Ροδίτη
4 κουρέματα που θα ορίσουν το 2021

Οι πιο hot τάσεις του επόμενου χρόνου…

Ναι, το ξέρουμε! Αυτήν τη στιγμή που γράφονται αυτές οι γραμμές τα κομμωτήρια είναι κλειστά, όπως επίσης απαγορεύονται και οι κατ’ οίκον επισκέψεις των κομμωτών για την προστασία από τον κορονοϊό. Δεν έχει σημασία, όμως! Τα μαλλιά είναι ένα ζήτημα που μπορεί να συζητηθεί κάθε εποχή και κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες.

Μη μας πεις τώρα πως δεν χαζεύεις καθημερινά στο διαδίκτυο άρθρα σχετικά με νέες τάσεις σε χρώματα και κουρέματα, γιατί δε θα σε πιστέψουμε. Είναι κι αυτός ένας τρόπος να νιώσεις την ελπίδα ότι σε λίγο καιρό όλα θα είναι όπως πριν. Είναι μια γυναικεία ανάγκη και ομολογούμε πως συμπάσχουμε μαζί σου.

Γι’ αυτό, λοιπόν, αποφασίσαμε σε αυτήν την gallery να σου παρουσιάσουμε τα τέσσερα κουρέματα που θα ορίσουν το 2021. Μια χρονιά που περιμένουμε με ανυπομονησία και που ελπίζουμε να είναι πολύ καλύτερη από τη φετινή. Στο θέμα μας τώρα…

Τα κούρεμα είναι το Α και το Ω στην εμφάνιση μιας γυναίκας. Είναι αυτό που θα σε κάνει να δείχνεις πιο νέα ή πιο μεγάλη από την ηλικία σου, θα σου προσδώσει ένα πιο girly ή σοφιστικέ στυλ. Άλλη εικόνα, άλλωστε, βγάζεις προς τα έξω με ένα καρέ κούρεμα, άλλη με πολύ μακριά μαλλιά. Γι’ αυτό ακριβώς πρέπει να περιηγηθείς στην παρακάτω gallery, να δεις τα πιο hot κουρέματα του 2021 και να σε οραματιστείς με κάποιο από αυτά. Δεν αργεί το ραντεβού στο κομμωτήριο… Να το θυμάσαι!

Cover photo: @pollyvsayer

Διάβασε ακόμα: Η πριγκίπισσα Diana λάτρευε να φοράει μολύβι ματιών σε χρώμα…