Mega-Guide! 30 προϊόντα για να μπεις σε Χριστουγεννιάτικο mood

Χριστίνα Αναστασία Χρόνη
Mega-Guide! 30 προϊόντα για να μπεις σε Χριστουγεννιάτικο mood

Είναι Δεκέμβριος πια…

Καλό μήνα girls! Είναι 1η Δεκεμβρίου και αυτό σημαίνει ότι τα Χριστούγεννα είναι 24 μέρες μακριά! Κρατηθήκαμε πολύ για να μην ξεκινήσουμε τα γιορτινά θέματα από τον Νοέμβριο ξέρεις. Μέσα στην καραντίνα και την όλη κατάσταση που επικρατεί, τα Χριστούγεννα ήταν αυτό που περιμέναμε με ανυπομονησία περισσότερο από κάθε άλλη χρονιά.

Πολλές έχετε ήδη στολίσει και έχετε γεμίσει φως και χρώμα το δικό σας lockdown και πολύ καλά κάνατε! Σήμερα λοιπόν, Τρίτη 1η Δεκεμβρίου 2020 (της πιο περίεργης χρονιάς ever), θα συμβάλλουμε και εμείς στη γιορτινή ατμόσφαιρα. Μάλλον, από σήμερα και στο εξής θα συμβάλλουμε γιατί πλέον, τα θέματά μας θα είναι γιορτινά και γεμάτα λάμψη.

Τι κι αν δεν θα κάνουμε ρεβεγιόν όπως παλαιότερα; Τι κι αν δεν θα ξεχυθούμε στους δρόμους να θαυμάσουμε τα φωτάκια; Ναι, όλα θα είναι διαφορετικά φέτος αλλά κάποια πράγματα θα παραμείνουν ίδια και απαράλλαχτα: Οι αγαπημένοι μας άνθρωποι, η αισιοδοξία μας και η ομορφιά.

Ήδη τα ηλεκτρονικά καταστήματα έχουν γεμίσει πακέτα δώρων και γιορτινές συλλογές και στην… HO! HO! HO! Gallery που ετοιμάσαμε για εσένα, θα βρεις 30 σούπερ γιορτινά προϊόντα για να μπεις σε Χριστουγεννιάτικο mood. Ξεκάθαρα δεν είναι όλα όσα θα σου δείξουμε τις επόμενες ημέρες. Δεν είναι παρά μόνο μία μικρή, Χριστουγεννιάτικη «γεύση» γιατί «μύρισε» Χριστούγεννα girl και έχουμε πολύ ανεβασμένη διάθεση…

Διάβασε ακόμα: Mega-guide: 30 αντισηπτικά, κρέμες χεριών και σαπούνια για luxurious περιποίηση και προστασία