Η Χαρά Παπανικολάου μάς αποκάλυψε τα πάντα για το χθεσινό beauty look της Βίκυς Καγιά

Μαρία Ροδίτη
Η Χαρά Παπανικολάου μάς αποκάλυψε τα πάντα για το χθεσινό beauty look της Βίκυς Καγιά

Άλλη μια υπέροχη εμφάνιση της κριτή του GNTM3!

Το GNTM3 φτάνει σχεδόν στο τέλος του. Σε λίγες ημέρες από τώρα πρόκειται να πραγματοποιηθεί ο τελικός και να μάθουμε -επιτέλους- ποιος ή ποια θα πάρει το έπαθλο και τη μεγάλη νίκη. Μέχρι τότε, όμως, έχουμε τη δυνατότητα να παρακολουθούμε την εξέλιξη των συμμετεχόντων, αλλά να θαυμάζουμε και τα υπέροχα beauty looks της Βίκυς Καγιά.

Η fashion expert και κριτής, λοιπόν, στο χθεσινό επεισόδιο του GNTM3 ήταν για ακόμη μια φορά υπέροχη. Μέσα στο funky κοστούμι της έλαμπε ολόκληρη και το μακιγιάζ με το χτένισμά της ολοκλήρωσαν μοναδικά την εικόνα της. Γι’ αυτό ακριβώς θελήσαμε να μάθουμε όλες τις λεπτομέρειες του beauty look της και έτσι τηλεφωνήσαμε στην προσωπική της make up artist & hairstylist, Χαρά Παπανικολάου (θα τη βρεις στο Instagram ως @hara_papanicolaou), η οποία μας είπε τα πάντα.

«Στα μαλλιά της Βίκυς κάναμε έντονη χωρίστρα στο πλάι, στην αριστερή πλευρά, και πιάσαμε ένα σφιχτό κοτσάκι με απλό λαστιχάκι. Τα μαλλιά ήταν ίσια, τα τραβήξαμε όλα πίσω και βάλαμε λακ. Ήταν ένα πολύ σύγχρονο χτένισμα», μας είπε η Χαρά.

https://www.instagram.com/p/CIOwtTrHo6R

«Στο μακιγιάζ κάναμε smoky eyes με έμφαση στο άνω βλέφαρο, μια τάση που λάνσαρε ο Οίκος Chanel για τη σεζόν Άνοιξη/Καλοκαίρι 2021. Βάλαμε σκιές σε μαύρη-γκρι απόχρωση και σε πράσινη με glitter. Επίσης, έβαλα και λίγο μολύβι στην άκρη του ματιού, που δε φαίνεται, γιατί το έσβησα με τη σκιά, ώστε να έχει βάθος. Το look είχε πολλή μάσκαρα και στις πάνω και στις κάτω βλεφαρίδες», μας εξήγησε η Χαρά.

Και συνέχισε: «Το ρουζ ήταν σε pinkish απόχρωση, πολύ φυσικό, ώστε τα μάγουλα να έχουν το χρώμα της υγείας. Στα χείλη θέλαμε ένα juicy & fresh αποτέλεσμα, γι’ αυτό επιλέξαμε μια pink-nude απόχρωση κραγιόν και βάλαμε από πάνω πολύ gloss. Το κραγιόν είναι Dior, Rouge Dior, 219 Rose Montaigne, ενώ το lip gloss είναι Lancôme, Juicy Tubes Original Lip Gloss, 05 Marshmallow Electro (Sugar Pink With Rose Gold Shimmer)». Και κάπως έτσι ολοκληρώσαμε τη συνομιλία μας με τη Χαρά Παπανικολάου και ανανεώσαμε το ραντεβού μας για αύριο, ώστε να μάθουμε όλες τις λεπτομέρειες και για το αποψινό look της Βίκυς! Stay tuned…





Διάβασε ακόμα: Slugging: Το νέο skincare trend από την Κορέα που υπόσχεται τέλεια επιδερμίδα