7 make up artists που πρέπει να ακολουθήσεις ASAP στο Instagram

Μαρία Ροδίτη
7 make up artists που πρέπει να ακολουθήσεις ASAP στο Instagram

Θα μάθεις απίστευτα μυστικά μακιγιάζ!

Το Instagram έχει μπει για τα καλά στη ζωή μας τα τελευταία πέντε χρόνια. Δύσκολα θα βρεις άνθρωπο που να μην έχει προσωπικό account και που να μη μοιράζεται στιγμές της καθημερινότητάς του με τους followers του. Άλλωστε, το Instagram τι είναι; Ένα μέσο διάδοσης πολλών και διαφορετικών πληροφοριών.

Άλλος κοινοποιεί τις μαγειρικές του δημιουργίες και ικανότητες, άλλος το χορευτικό ή τραγουδιστικό του ταλέντο και άλλος οικογενειακές στιγμές. Υπάρχουν, όμως, και οι επαγγελματίες, που δημοσιεύουν δείγματα και μυστικά της δουλειάς τους. Να, όπως ακριβώς κάνουν οι make up artists.

Σίγουρα θα έχει πέσει το μάτι σου κάνοντας scroll στο Instagram σε βίντεο ή φωτογραφίες με υπέροχα make up looks, που θα σε έχουν βάλει στο τρυπάκι να τα δοκιμάσεις και να δεις αν μπορείς να τα καταφέρεις, αλλά και αν σου ταιριάζουν. Πάτησες, όμως, το follow button; Ή αφού έκανες τις δοκιμές στο πρόσωπό σου και είδες ότι το αποτέλεσμα είναι τέλειο, έψαχνες για ακόμη περισσότερα μυστικά μακιγιάζ και δεν έβρισκες αυτό που ήθελες;

Μην ανησυχείς. Γι’ αυτό ακριβώς είμαστε εμείς εδώ! Μετά από έρευνα στο Instagram, βρήκαμε και σου παρουσιάζουμε στην παρακάτω gallery επτά φανταστικούς make up artists, τους οποίους πρέπει να ακολουθήσεις ASAP. Είναι διαφορετικές προσωπικότητες η κάθε μία, με διαφορετική δουλειά και τρόπο έκφρασης. Άλλος εστιάζει στο contouring, άλλος στο natural look και άλλος στα μάτια ή στα χείλη. Ανακάλυψέ τους, δες τι ενδιαφέρει εσένα περισσότερο στο μακιγιάζ και μην αργείς να πατήσεις “follow”!

Cover photo: @diane.kendal

Διάβασε ακόμα: Ξέχνα το κόκκινο, matte κραγιόν φέτος! Αυτή είναι η νέα τάση για τα χείλη