Είναι Σάββατο, γιατί να μην δούμε 20 μανικιούρ με αστεράκια;

Χριστίνα Αναστασία Χρόνη
Είναι Σάββατο, γιατί να μην δούμε 20 μανικιούρ με αστεράκια;

Είναι το πιο εύκολο, fun και γιορτινό σχέδιο!

Ένα ακόμα Σάββατο ξημέρωσε και δεν σκεφτόμαστε ότι είμαστε σε καραντίνα αλλά ότι είμαστε λίγο πιο κοντά στα Χριστούγεννα! Η διάθεσή μας έχει αλλάξει και αυτό έχει βγει προς τα έξω αφού δεν έχουμε σταματήσει να σου μιλάμε για τα γιορτινά μανικιούρ τα οποία χαζεύουμε καθημερινά. Το ίδιο θα κάνουμε και σήμερα γιατί γεμίσαμε μία gallery με αστερόσκονη!

Τα αγαπημένα μας αστεράκια είναι το μανικιούρ πρωταγωνιστής στο daily nailspiration για σήμερα Σάββατο όχι γιατί είναι όμορφα (είναι), ούτε γιατί είναι εύκολα (επίσης είναι) αλλά γιατί είναι γιορτινά! Τα αστεράκια τελικά είναι παντός καιρού και με λίγη λάμψη μπορούν να γίνουν σούπερ Χριστουγεννιάτικα. Ακόμα και αν δεν ξέρεις να τα κάνεις, και θα τα μάθεις σε χρόνο μηδέν.

Για να σε βοηθήσουμε, ετοιμάσαμε (όπως είπαμε) μία gallery με 20 σχέδια νυχιών με αστεράκια για να διαλέξεις αυτό που θα αντιγράψεις σήμερα. Εντάξει, όχι τώρα… Ξέρουμε έχει καλό καιρό και προτιμάς να στείλεις μήνυμα 6. Το βράδυ όμως κάτι θα κάνεις και γιατί να μην είναι κάτι δημιουργικό! Για ρίξε μία ματιά…

Διάβασε ακόμα: Your insta-questions: Θέλω να δώσω αμυγδαλωτό σχήμα στα νύχια μου αλλά δεν ξέρω πώς