Βίκυ Καγιά: Όλες οι λεπτομέρειες για το χθεσινό beauty look της στο GNTM3

Μαρία Ροδίτη
Βίκυ Καγιά: Όλες οι λεπτομέρειες για το χθεσινό beauty look της στο GNTM3

Για ακόμη μια φορά η fashion expert ήταν εντυπωσιακή…

Η Βίκυ Καγιά έχει βαλθεί να μας υπενθυμίζει με τις τελευταίες εμφανίσεις της στο GNTM3 πως τα Χριστούγεννα είναι… πιο κοντά από ποτέ. Η fashion expert και κριτής του reality show μοντέλων στα τελευταία επεισόδια επιλέγει outfits και beauty looks, τα οποία είναι άκρως γιορτινά και εντυπωσιακά. Το ίδιο συνέβη και χθες.

Η Βίκυ ήταν πολύ όμορφη και γοητευτική με το ανδρόγυνο beauty look της. Εμείς, λοιπόν, θελήσαμε να μάθουμε όλες τις λεπτομέρειες για αυτό το αποτέλεσμα και έτσι επικοινωνήσαμε με την προσωπική της make up artist και hairstylist, Χαρά Παπανικολάου (Instagram: @hara_papanicolaou).

Η Χαρά, όπως πάντα, έλυσε όλες τις απορίες μας και απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις μας και για τα μαλλιά και για το μακιγιάζ της Βίκυς Καγιά.

https://www.instagram.com/p/CIjR1Orh5ZE

«Τα μαλλιά τα τραβήξαμε όλα πίσω, αλλά δεν ήταν wet look. Ήταν ισιωμένα και εντελώς στεγνά με λίγο όγκο στο πάνω μέρος και τοποθετημένα ελαφρώς στο πλάι. Θέλαμε, στην ουσία, να δημιουργήσουμε ένα ανδρόγυνο στυλ και το καταφέραμε», μας είπε πολύ ευγενικά η Χαρά.

https://www.instagram.com/p/CIixEwKBQuq

«Στο μακιγιάζ κάναμε smoky eyes. Κάναμε πολύ σκούρο καφέ μάτι και βάλαμε και μαύρο μολύβι και πολλή μάσκαρα και στις πάνω και στις κάτω βλεφαρίδες της Βίκυς Καγιά. Το κραγιόν ήταν σε χρώμα σάπιο μήλο. Επίσης, βάλαμε τερακότα, ενώ της έβαλα τρία διαφορετικά ρουζ για να είναι απόλυτα fresh το look. Τα ρουζ ήταν σε χρώματα ροδακινί, pinkish και σάπιο μήλο», μας αποκάλυψε η γλυκύτατη Χαρά. Τώρα δεν έχουμε παρά να αναμένουμε με αγωνία τα beauty looks της κριτή στον ημιτελικό και πολυαναμενόμενο τελικό του Greece’s Next Top Model 3, που θα γίνουν την επόμενη εβδομάδα.

Διάβασε ακόμα: Είσαι ξανθιά; Αυτά τα 10 μολύβια θα σου χαρίσουν τα πιο καλοσχηματισμένα φρύδια