10+1 αφρόλουτρα με μέλι για να κλείσεις την ημέρα σου με τον καλύτερο τρόπο

Μαρία Ροδίτη
10+1 αφρόλουτρα με μέλι για να κλείσεις την ημέρα σου με τον καλύτερο τρόπο

Θα ενυδατωθεί βαθιά η επιδερμίδα σου!

Δεν υπάρχει τίποτα πιο χαλαρωτικό και απολαυστικό από ένα μπάνιο. Είναι αυτό το beauty τελετουργικό που αφιερώνουμε στο τέλος της ημέρας στον εαυτό μας για να τον ξεκουράσουμε, για να αποβάλουμε κάθε προβληματισμό και έγνοια από τον εγκέφαλό μας και να μπορέσουμε να έχουμε έναν γλυκό και ήρεμο ύπνο.

Για εμένα προσωπικά, δεν παίζει ρόλο μόνο το ζεστό νερό για να χαλαρώσω στο μπάνιο μου. Παίζει ρόλο και το αφρόλουτρο. Την προηγούμενη εβδομάδα σού μίλησα για τα αγαπημένα μου αφρόλουτρα βανίλιας. Σήμερα, θα σου αναλύσω την άλλη μου αγάπη, που είναι το… μέλι. Πες μου! Υπάρχει πιο φυσικό και ευεργετικό συστατικό για την επιδερμίδα από το μέλι!

Αυτό το «φάρμακο» της φύσης είναι εφοδιασμένο με αντιοξειδωτικές ιδιότητες, με θρεπτικά συστατικά και ένζυμα, που μπορούν σε χρόνο dt να μεταμορφώσουν την επιδερμίδα. Πώς; Ενυδατώνοντάς την, απομακρύνοντας τυχόν σπυράκια και ερεθισμούς, καθαρίζοντας τους πόρους και εμποδίζοντας τα βακτήρια να συσσωρευθούν και να προκαλέσουν νέες εξάρσεις. Απίστευτες δεν είναι οι ιδιότητές του! Ώρα να τις εκμεταλλευτείς κι εσύ.

Στην παρακάτω gallery έχω συγκεντρώσει για εσένα τα έντεκα πιο μυρωδάτα και ενυδατικά αφρόλουτρα με βασικό συστατικό τους το μέλι. Έχουν πλούσια υφή, μυρίζουν υπέροχα και σίγουρα θα μετατρέψουν το μπάνιο σου σε μια ανεπανάληπτη εμπειρία χαλάρωσης και ομορφιάς. Ανακάλυψέ τα και βάλε στο ηλεκτρονικό σου καλάθι αυτό που θα σε εξιτάρει περισσότερο!

Διάβασε ακόμα: DIY Time! 5 συνταγές ομορφιάς με αυγό για να λάμψεις από την κορυφή ως τα νύχια