Είσαι vanilla lover; Τότε σίγουρα θα λατρέψεις αυτά τα 9 αφρόλουτρα με άρωμα βανίλιας

Μαρία Ροδίτη
Είσαι vanilla lover; Τότε σίγουρα θα λατρέψεις αυτά τα 9 αφρόλουτρα με άρωμα βανίλιας

Θα μοσχοβολάς εσύ και όλο το μπάνιο σου!

Οι μυρωδιές που αρέσουν στον καθένα είναι καθαρά προσωπική υπόθεση. Σε άλλους αρέσει η σοκολάτα, σε άλλους τα τροπικά φρούτα, σε άλλους το αμύγδαλο και το πικραμύγδαλο. Σε εμένα, λοιπόν, αρέσει πάρα πολύ η βανίλια. Δεν μπορώ να στο εξηγήσω απόλυτα.

Η βανίλια μού αποπνέει μια καθαρότητα και καθαριότητα (το ζώδιό μου είναι Παρθένος, οπότε δε χρειάζεσαι επεξήγηση για αυτό), μια ηρεμία, χαλάρωση και ανανέωση, που καμία άλλη μυρωδιά δε μου έχει χαρίσει ως σήμερα. Είμαι, λοιπόν, vanilla lover και για αυτό την επιλέγω σε πολλά προϊόντα που χρησιμοποιώ στην καθημερινότητά μου, αλλά κυρίως στα αφρόλουτρα.

Η αίσθηση τού να μπαίνω στην μπανιέρα μου, να τρέχει στο σώμα μου ζεστό νερό και να κάνω αφρούς με άρωμα βανίλιας είναι πραγματικά τόσο αναζωογονητική, που και νεύρα, κακή διάθεση ή κούραση κι αν έχω... όλα περνούν στο πι και φι. Γι’ αυτό, λοιπόν, αποφάσισα σήμερα να μυήσω κι εσένα στον κόσμο της βανίλιας.

Ήρθε η ώρα να γνωριστείς μαζί της, να αγαπηθείτε και να γίνετε ένα με τη βοήθεια ενός… αφρόλουτρου. Ναι, στην παρακάτω gallery θα βρεις τα εννέα πιο ενυδατικά και μοσχομυριστά αφρόλουτρα που μυρίζουν βανίλια και είμαι σίγουρη πως θα βρεις κάποιο με το οποίο θα γίνετε αχώριστοι. Ανακάλυψέ τα και κάνε αυτό το απόγευμα Κυριακής ένα online beauty shopping για να χαρίσεις στον εαυτό σου την πιο ωραία μυρωδιά ever.

Διάβασε ακόμα: Ξέχνα το κόκκινο, matte κραγιόν φέτος! Αυτή είναι η νέα τάση για τα χείλη