#ChristmasBeauty: Αντιγράφουμε τα beauty looks από τις αγαπημένες μας Χριστουγεννιάτικες ταινίες

Χριστίνα Αναστασία Χρόνη
#ChristmasBeauty: Αντιγράφουμε τα beauty looks από τις αγαπημένες μας Χριστουγεννιάτικες ταινίες

Τις έχουμε δει τόσες φορές που τις ξέρουμε απ᾽έξω

Οι Χριστουγεννιάτικες ταινίες έχουν κάτι το μαγικό και γι᾽αυτό δεν τις βαριόμαστε ποτέ, όσες φορές και αν τις δούμε. Κάθε χρόνο, ανυπομονούμε να σβήσουμε τα φώτα, να ανάψουμε το δέντρο και να κουρνιάσουμε στον καναπέ με μία κουβέρτα και την αγαπημένη μας χριστουγεννιάτικη ταινία. Έχει γίνει πλέον παράδοση και φέτος, είναι η παράδοση που θα τιμήσουμε περισσότερο από όλες καθώς δεν έχουμε και πολλές επιλογές.

Δεν μας πειράζει καθόλου! Οι γιορτές δεν χρειάζεται να είναι γεμάτες πάρτι και εξόδους για να είναι ξεχωριστές και αξέχαστες. Η ηρεμία του σπιτιού και η θαλπωρή έχουν αποκτήσει άλλη αξία και αν τις συνδυάσουμε με λίγη ομορφιά (ερμ, στο beauty department ήρθες) τότε θα έχουμε πραγματικά a Merry Little Christmas όπως ακριβώς τραγουδούσε η Judy Garland…



Και με αυτή την αφορμή, ας μιλήσουμε για τα beauty looks που ξεχωρίσαμε ανάμεσα στις δεκάδες αγαπημένες μας Χριστουγεννιάτικες ταινίες.

judy garland meet mi in saint louis

Meet Me in St. Louis
Το κόκκινο κραγιόν και οι αφέλειες της μοναδικής Judy Garland είναι iconic. Σίγουρα θα φορέσουμε κόκκινο κραγιόν. Για τις αφέλειες δεν είμαστε σίγουρες αλλά μπορεί και να τις τολμήσουμε. Αυτά τα Χριστούγεννα είναι γεμάτα εκπλήξεις.

donna reed its a wonderful life

Its a Wonderful Life
Δεν είναι τυχαία η καλύτερη Χριστουγεννιάτικη ταινία όλων των εποχών. Τη λατρεύουμε όπως λατρεύουμε και ολόκληρο το beauty look της Donna Reed στην ταινία, από τα μαλλιά και τα φρύδια, ως το κραγιόν και τα νύχια της. Fun fact: Το κραγιόν που φορά στην ταινία είναι κοραλλί.

cameron diaz the holiday

The Holiday
Το super chic μακιγιάζ (και τα outfits) της Cameron Diaz είναι xmas inspiration κάθε χρόνο, κυρίως γιατί αποκαλύπτει στην ταινία ότι το κραγιόν που φορά λέγεται berry kiss και κάθε χρόνο ψάχνουμε να βρούμε την τέλεια απόχρωση. Ναι, η συλλογή μας μεγαλώνει…

Christine Baranski How The Grinch Stole Christmas

How The Grinch Stole Christmas
Είναι από τις πλέον αγαπημένες μας ταινίες και η Christine Baranski είναι η βασίλισσα του Christmas Glam! Φέτος που θα μείνουμε στο σπίτι ίσως ακολουθήσουμε τον δρόμο της υπερβολής και πάρουμε μαθήματα από το μακιγιάζ στο Whoville για να πάψουμε να είμαστε το Grinch.

Emilia clasrke last christmas

Last Christmas
Η ταινία είναι εμπνευσμένη από το Last Christmas του George Michael το οποίο ακούμε στο repeat κάθε Χριστούγεννα (θέλοντας και μη) και η Emilia Clarke είναι όλες εμείς με το eyeliner, το κόκκινο κραγιόν της και το grinchy attitude.

juliette lewis mixed nuts

Mixed Nuts
Είναι η ταινία που μπορεί να μην έχεις δει αλλά σου τη συστήνω ανεπιφύλακτα (εδώ Χριστίνα, η Χρόνη). Θα γελάσεις πολύ και θα θέλεις να γίνεις η Juliette Lewis με το shag κούρεμα και το grunge μακιγιάζ!

keira knightley love actually

Love Actually
Εδώ πρέπει να παραδεχτώ ότι δεν συμπαθώ την ταινία αλλά ούτε και την Keira Knightley και το σαγόνι της. Ωστόσο, είναι θρυλική Χριστουγεννιάτικη ταινία και το beauty look της Keira την ημέρα του γάμου της με το feathery σινιόν και το μίνιμαλ μακιγιάζ είναι μία τελειότητα.

Leigh Zimmerman Home Alone 2 Lost In New York

Home Alone 2: Lost In New York
Ίσως περίμενες να δεις το πρώτο Home Alone σε αυτή τη λίστα αλλά έπρεπε να βάλω το #2 γιατί το beauty look της Leigh Zimmerman είναι απλά τέλειο και ταιριάζει σε κάθε εποχή… Κυρίως για Χριστούγεννα στο σπίτι.

reese witherspoon four christmases

Four Christmases
Η Reese Witherspoon είναι η επιτομή της κομψότητας σε αυτή την ταινία και τη λατρεύω απλά. Τα sleek μαλλιά και οι αφέλειες, το σχεδόν αόρατο eyeliner και το κραγιόν… Είναι το μακιγιάζ που οφείλουμε να κάνουμε, έστω και για να καθίσουμε στον καναπέ με κουβέρτα.

scrooge karen allen

Scrooge
Λατρεύω τον Bill Murray και η συγκεκριμένη ταινία είναι η αγαπημένη μου από όλες τις Χριστουγεννιάτικες. Κάπως έτσι, λάτρεψα και την Karen Allen που είναι η αγαπημένη του Bill με τα φριζαρισμένα μαλλιά, τις φακίδες και το κακό μολύβι στα μάτια. Ταυτίζομαι και μπορεί να ταυτιστείς και εσύ.

Πάτα εδώ για να δεις όλο το 25 Days of Beauty Countdown