Δούκισσα Νομικού: Έχουμε όλες τις λεπτομέρειες για την αλλαγή στο κούρεμα και το χρώμα μαλλιών της

Μαρία Ροδίτη
Δούκισσα Νομικού: Έχουμε όλες τις λεπτομέρειες για την αλλαγή στο κούρεμα και το χρώμα μαλλιών της

Ο hairstylist, Πάνος Καλλίτσης, μας είπε τα πάντα.

Πριν λίγες μέρες μάθαμε μέσα από την εκπομπή «Love it» και τη Μάρτζυ Λαζάρου πως η Δούκισσα Νομικού ανήκει πλέον στο δυναμικό του ΣΚΑΙ. «Κυρίες και κύριοι, είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας πούμε ότι πλέον η Δούκισσα Νομικού εντάσσεται στο δυναμικό του καναλιού μας. Θα αναλάβει το “Make Over”, καθημερινό ψυχαγωγικό πρόγραμμα από τον Ιανουάριο. Υπερπαραγωγή, δεν το έχετε ξαναδεί στην ελληνική τηλεόραση», ανέφερε η δημοσιογράφος.

Ήταν αναμενόμενο, λοιπόν, πως η όμορφη παρουσιάστρια θα έκανε κι αυτή το δικό της “Make Over” για να είναι υπέρλαμπρη στην πρεμιέρα της νέας της εκπομπής. Το έκανε, βέβαια, λίγο νωρίτερα από ό,τι περιμέναμε μιας και η ίδια ήθελε μάλλον να είναι λαμπερή και τα Χριστούγεννα.

Η Δούκισσα Νομικού, λοιπόν, επισκέφθηκε χθες τον hairstylist, Πάνο Καλλίτση, και άλλαξε τόσο το κούρεμά της όσο και το χρώμα μαλλιών της. Και-πραγματικά- είναι πιο όμορφη από ποτέ. Δεν χάσαμε χρόνο, λοιπόν! Θέλαμε να μάθουμε όλες τις λεπτομέρειες για την αλλαγή στην εμφάνισή της και έτσι επικοινωνήσαμε με τον Πάνο Καλλίτση, ο οποίος μας είπε τα πάντα για το νέο hair look της Δούκισσας.

https://www.instagram.com/p/CIyp8tolqz9

«Η Δούκισσα προχώρησε σε αυτό το make over για να είναι πανέτοιμη για τη νέα της εκπομπή. Το χρειαζόταν αυτό. Όσον αφορά το κούρεμά της, δεν αφαιρέσαμε πολύ μήκος. Κάναμε ένα κούρεμα μακρύ, ντεγκραντέ, βαθύ φιλαριστό σαν της Kate Moss και δώσαμε frame στο μπροστινό μέρος. Στην ουσία, το κούρεμά της έχει πολλά μήκη με φιλαρισμένες μακριές φράντζες και δεν είναι καθόλου βαρύ. Είναι ελαφρύ με διακυμάνσεις, έχει κίνηση και αυτό της δίνει τη δυνατότητα να κάνει πολλά διαφορετικά χτενίσματα, όπως για παράδειγμα σπαστά μαλλιά», μας αποκάλυψε ο Πάνος Καλλίτσης.

https://www.instagram.com/p/CIzz6tMn1pR

Τον ρωτήσαμε, όμως, και για το υπέροχο χρώμα στα μαλλιά της παρουσιάστριας. «Και το χρώμα της Δούκισσας χρειαζόταν μια ανανέωση. Μέχρι τώρα είχε σκούρα ρίζα και ανταύγειες και όλο αυτό ήταν πολύ σκοτεινό για να βγει στην τηλεόραση. Είχε αφήσει πιο σκουρόχρωμα τα μαλλιά της με τις δύο εγκυμοσύνες. Τώρα έπρεπε να γίνει μια αλλαγή. Το χρώμα που κάναμε εμείς είναι πιο τηλεοπτικό και έχουμε δει τελευταία να το κάνουν πολύ οι παρουσιάστριες στην Αμερική. Είναι, στην ουσία, ένα ζεστό, χρυσό ξανθό και είναι πολύ λαμπερό προς τις άκρες. Χρησιμοποιήσαμε συνδυασμό βαφών. Άλλο χρώμα στη ρίζα και άλλο προς τα κάτω. Ό,τι κι αν κάνει η Δούκισσα είναι μία κούκλα. Αλλά ειδικά με αυτό το makeover είναι πραγματικά εντυπωσιακή. Είναι πιο όμορφη από ποτέ τώρα», μας είπε ο Πάνος Καλλίτσης. Και εμείς δεν έχουμε παρά να συμφωνήσουμε απόλυτα με τον hairstylist και να… αναμένουμε με αγωνία την πρεμιέρα της εκπομπής της Δούκισσας για περισσότερο #hairspiration!

Διάβασε ακόμα: Βίκυ Καγιά: Όλες οι λεπτομέρειες για το beauty look της στον ημιτελικό του GNTM3