Σήμερα ρίχνουμε τους τόνους με μερικά super chic #ZebraNails

Χριστίνα Αναστασία Χρόνη
Σήμερα ρίχνουμε τους τόνους με μερικά super chic #ZebraNails

Λίγο animal print είναι πάντα ευπρόσδεκτο…

Τις τελευταίες ημέρες ζούμε στον πυρετό των Χριστουγέννων και αυτό βγαίνει προς τα έξω. Σχεδόν καθημερινά ψάχνουμε Χριστουγεννιάτικα μοτίβα για το daily nailspiration μας αλλά σήμερα αποφασίσαμε να κάνουμε ένα διάλειμμα. Χθες μιλήσαμε για φωτάκια στα νύχια και συνειδητοποιήσαμε ότι είμαστε πολύ κοντά στο να τερματίσουμε τα nail art των Χριστουγέννων. Συνεπώς σήμερα θα ρίξουμε τους τόνους. Πώς; Με λίγο animal print…

Όταν διαβάζεις animal print βεβαίως, το μυαλό σου πηγαίνει στα leopard nails και τα wild σχέδια αλλά δεν είναι όλα τα animal print ίδια. Πάρε για παράδειγμα το σημερινό μας, τα #ZebraNails. Είναι υπέροχα κομψά και μίνιμαλ και ταιριάζουν σε μακριά και κοντά νύχια. Μπορείς ακόμα και να τα κάνεις για τις γιορτές αν θέλεις, το ασπρόμαυρο (και το μαυρόασπρο) πάει με όλα.

Ρίχνουμε τους τόνους –όπως είπαμε- λοιπόν και γι᾽αυτό συγκεντρώσαμε τα πιο όμορφα nail art που μιμούνται τις λευκές και μαύρες ρίγες της ζέβρας στην παρακάτω gallery. Είναι όλα super chic και σε προσκαλούμε να κάνεις ένα μικρό διάλειμμα από τα Χριστούγεννα φτιάχνοντας καφέ και χαζεύοντας αυτά τα πανέμορφα σχέδια.

Και μην ανησυχείς, αύριο θα επανέλθουμε. Πολύ πιθανόν με glitter!

Διάβασε ακόμα: Σήμερα θέλουμε Χριστουγεννιάτικα λαμπάκια ΚΑΙ στα νύχια μας