Η Chrissy Teigen μεταμορφώθηκε σε Rachel με το νέο κούρεμά της

Μαρία Ροδίτη
Η Chrissy Teigen μεταμορφώθηκε σε Rachel με το νέο κούρεμά της

Η αλλαγή που φέρνει αέρα 90’s στην εμφάνισή της.

Είναι αλήθεια πως κάθε μέρα- χωρίς υπερβολή- όλο και περισσότερες celebrities αποφασίζουν να αλλάξουν τα μαλλιά τους. Και, κατά βάση, να δοκιμάσουν ένα νέο κούρεμα. Το 2020 το πρώτο «βραβείο» στα κουρέματα πήρε το καρέ, το οποίο κάθε λογής celebrity τόλμησε στα μαλλιά της.

Και- φυσικά- το τόλμησε η Chrissy Teigen. Δύο χρόνια πριν, όμως. Αυτήν τη φορά, αποφάσισε να υιοθετήσει το πιο hot haircut της δεκαετίας του 1990. Ναι, μιλάμε για το κούρεμα που είχε η Jennifer Aniston στα «Φιλαράκια» το 1995 και πήρε και το όνομα του ρόλου της: το Rachel haircut.

Μετά από μια δύσκολη προσωπική περίοδο και μετά την αποβολή που είχε, το μοντέλο αποφάσισε να κάνει μια αλλαγή στην εμφάνισή του. Έτσι, αφέθηκε στα χέρια της celebrity hairstylist, Tracey Cunningham, και απέκτησε ένα Rachel κούρεμα, το οποίο χαρακτηρίζεται από πολλά layers, έχει shaggy style και κάνει τα μαλλιά να δείχνουν πως έχουν πολύ όγκο.

https://www.instagram.com/p/CIt7xWPhYek

Να, βλέπεις; Της ταιριάζει πάρα πολύ αυτή η αλλαγή στο hair look της. Εμείς, βέβαια, παρατηρήσαμε και κάτι ακόμα. Η Chrissy Teigen δεν υιοθέτησε μόνο το Rachel κούρεμα, αλλά έκανε και μια ανανέωση στο χρώμα μαλλιών της, που φέρνει λίγο στη Rachel από τα Φιλαράκια. Συγκεκριμένα, όπως βλέπεις και στο βίντεο, «άνοιξε» τις άκρες της σε ένα ξανθό χρώμα, ενώ έκανε και golden blonde highlights κατά βάση στις φράντζες δίνοντας έτσι φως σε όλο το πρόσωπό της.

Και κάπως έτσι η Chrissy Teigen μάς έδωσε όλο το #hairspiration που χρειαζόμασταν λίγο πριν τις γιορτές των Χριστουγέννων. Αλήθεια, εσύ έχεις κλείσει ραντεβού στο κομμωτήριο για να είσαι ανανεωμένη αυτά τα Χριστούγεννα; Αν δεν το έχεις κάνει ακόμα, η Chrissy και το νέο hair look της, ας γίνει η αφορμή!

Διάβασε ακόμα: Tea tree oil: Το μαγικό έλαιο για να καταπολεμήσεις τα σπυράκια σου