Body glow! 11+1 προϊόντα λάμψης για το σώμα γιατί έρχονται Χριστούγεννα

Μαρία Ροδίτη
Body glow! 11+1 προϊόντα λάμψης για το σώμα γιατί έρχονται Χριστούγεννα

Έχουμε ενυδατικές κρέμες, λάδια και spray…

Ξέρουμε τι σκέφτηκες διαβάζοντας τον τίτλο… Να λάμψω αυτά τα Χριστούγεννα, για να με δει ποιος; Εντάξει, γνωρίζουμε όλες πως οι φετινές γιορτές είναι διαφορετικές, θα τις περάσουμε με ελάχιστα άτομα και δεν θα πάμε στα φαντασμαγορικά parties που συνηθίζαμε να πηγαίνουμε όλα τα προηγούμενα χρόνια.

Αυτό δε σημαίνει, όμως, πως θα πρέπει να στερηθούμε τη λάμψη που φέρουν μαζί τους οι γιορτές. Και disco μακιγιάζ θα κάνουμε, και glitter θα βάλουμε και το sequined φόρεμά μας θα φορέσουμε. Εγώ, τουλάχιστον, έτσι αισθάνομαι Χριστούγεννα και αυτό θα κάνω. Θέλω να παροτρύνω κι εσένα, λοιπόν, να κάνεις το ίδιο αρχίζοντας από τη λάμψη του σώματός σου.

Φαντάσου το λίγο. Κάνεις μπάνιο, στεγνώνεις το σώμα σου με την πετσέτα και απλώνεις ένα λάδι, spray ή body lotion με λάμψη και υπέροχο άρωμα! Αλλά κυρίως με λάμψη. Δε νιώθεις αμέσως πιο εορταστική και με υπέροχη διάθεση;! Κάνε το εικόνα… Απλά υπέροχο.

Γι’ αυτό κι εγώ αποφάσισα να σου φτιάξω έναν τέλειο οδηγό αγοράς για να αποκτήσεις το απόλυτο #bodyglow αυτά τα Χριστούγεννα. Έχω βρει για σένα 12 προϊόντα για το σώμα- body lotion, λάδια και spray- που θα σε κάνουν να λάμψεις, να τραβήξεις όλα τα βλέμματα, αλλά κυρίως να νιώσεις εσύ όμορφα με τον εαυτό σου σε αυτές τις γιορτές. Γιατί… λίγο περισσότερο shimmer δεν έβλαψε ποτέ κανέναν.

Διάβασε ακόμα: Tea tree oil: Το μαγικό έλαιο για να καταπολεμήσεις τα σπυράκια σου