15 luxurious αντιγηραντικές κρέμες ματιών που… κάνουν θαύματα

Μαρία Ροδίτη
15 luxurious αντιγηραντικές κρέμες ματιών που… κάνουν θαύματα

Θα αντιμετωπίσεις δραστικά λεπτές γραμμές και ρυτίδες!

Η περιοχή κάτω από τα μάτια είναι το πιο ευαίσθητο και «δύσκολο» σημείο σε όλο το πρόσωπό μας. Εκεί αντικατοπτρίζεται όλη η λάμψη στο βλέμμα μας, αλλά εκεί αμέσως καταλαβαίνεις και την εξάντληση, την κούραση, την έλλειψη ύπνου και γενικά την ταλαιπωρία. Είναι το σημείο που μπορεί να δείξει θαμπό πολύ εύκολα, να εμφανίσει μαύρους κύκλους, πρηξίματα και λεπτές γραμμές ή ρυτίδες.

Σίγουρα, τίποτε από όλα αυτά δε θα ήθελες να αντικρίσεις στον καθρέφτη σου. Όλες ξέρουμε, άλλωστε, πως ένα από τα βασικά #beautygoals μας είναι το λαμπερό και νεανικό βλέμμα, το οποίο αυτόματα φωτίζει όλο το πρόσωπό μας. Αυτό, βέβαια, δεν είναι πάντα εφικτό.

Βλέπεις, οι εξωτερικές «επιθέσεις» του περιβάλλοντος (aka ατμοσφαιρική ρύπανση, βλαβερές ακτίνες UV), η έλλειψη ύπνου, η κληρονομικότητα και κάποιες κακές συνήθειες, όπως η συχνή κατανάλωση αλκοόλ, μπορούν να αποβούν… μοιραίες. Ευθύνονται, εν ολίγοις, για την ταλαιπωρία κάτω από τα μάτια και τα πρώτα σημάδια γήρανσης. Αν μέσα σε όλα αυτά συνυπολογίσεις και τη φυσιολογική φθορά του χρόνου, καταλαβαίνεις πως η σταδιακή εμφάνιση λεπτών γραμμών και ρυτίδων καταλήγει να είναι αναπόφευκτη.

Δε χρειάζεται, ωστόσο, να πανικοβάλλεσαι! Ευτυχώς, η επιστήμη εξελίσσεται και έτσι έχουν δημιουργηθεί φανταστικές κρέμες ματιών, με σκοπό την αντιγήρανση. Είναι κρέμες που βασίζονται σε νέες τεχνολογίες, έχουν ισχυρή αντιγηραντική δράση, ενυδατώνουν, «γεμίζουν» το λεπτό δέρμα που δημιουργείται με τα χρόνια κάτω από τα μάτια και χαρίζουν το πιο φωτεινό βλέμμα! Ποιες είναι αυτές οι κρέμες; Είναι 15 και τις έχω συγκεντρώσει για εσένα στην παρακάτω gallery. Ανακάλυψέ τις και κάνε μία από αυτές δώρο στον εαυτό σου για την Πρωτοχρονιά. Θα είναι η καλύτερη επένδυση που έχεις κάνει ποτέ στη skincare routine σου!

Διάβασε ακόμα: Ο make up artist, Θάνος Βογιατζής, μας αποκάλυψε όλα τα μυστικά για τέλεια smoky eyes