Αυτά είναι τα 20 προϊόντα που τελείωσα μέσα στο 2020

Χριστίνα Αναστασία Χρόνη
Αυτά είναι τα 20 προϊόντα που τελείωσα μέσα στο 2020

Ήταν η χρονιά της περιποίησης

Το 2020 ήταν μία… περίεργη χρονιά (για να το πω κομψά). Έγιναν όσα δεν περιμέναμε ποτέ ότι θα γίνουν, μείναμε περισσότερο από ποτέ στο σπίτι και κάναμε περισσότερη περιποίηση από ποτέ. Για εμένα (εδώ Χριστίνα, η Χρόνη), η περιποίηση έφτασε σε άλλα επίπεδα και θα σου εξηγήσω το γιατί. Έχω ξαναπεί ότι, είμαι ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΤΥΧΕΡΗ που μπορώ και λαμβάνω από τις εταιρίες καλλυντικών, όλα τα νέα προϊόντα. Τα δοκιμάζω, γράφω για αυτά, τα φωτογραφίζω… Όταν λοιπόν αποφασίστηκε ότι θα δουλέψουμε από το σπίτι, ήμουν σχεδόν σίγουρη ότι θα σταματήσουν και οι αποστολές των νέων προϊόντων. Έκανα λάθος. Τα προϊόντα συνέχισαν να καταφθάνουν στο σπίτι πλέον και κάθε δωμάτιο είχε γεμίσει ασφυκτικά.

Τα δοκίμασα όλα! ΟΛΑ. Ο-λ-α. Θεωρώ ότι είναι χρέος μου να τα δοκιμάζω και να μπορώ να γράψω με άποψη για αυτά αλλά δεν ήταν μόνο αυτός ο λόγος που σχεδόν πνίγηκα στα καλλυντικά αυτή τη χρονιά… Είχα περισσότερο χρόνο από ποτέ! Ενώ άλλες φορές θα έκανα επιλογή προϊόντων που θα πάρω στο σπίτι, τώρα ήταν όλα εδώ! Άνοιξα κρέμες, μάσκες, σαμπουάν, λαδάκια, σαπούνια, μάσκαρα, μεικάπ, κονσίλερ… Τι το ήθελα το μακιγιάζ; Έκανα zoom calls και κάποια live άρα ήταν απαραίτητα. Κάποια είχα αρχίσει μάλιστα να τα χρησιμοποιώ και πριν από την καραντίνα γιατί, πρέπει να σου θυμίσω ότι φέτος, το Queen πήγε στα fashion weeks των μητροπόλεων της μόδας.

Σε κάθε περίπτωση, άνοιξα πολλά μέτωπα στο μπάνιο μου αλλά μόνο κάποια από αυτά τα χρησιμοποίησα μέχρι και την τελευταία σταγόνα. Τώρα, γιατί μπορεί να στο λέω αυτό; Γιατί για να τα τελείωσα ανάμεσα στις δεκάδες επιλογές που είχα, σημαίνει ότι είχαν κάτι το ιδιαίτερο. Για αυτά λοιπόν θα σου μιλήσω σήμερα, για τα 20 empties (που λέει και μία φίλη μου beauty editor) που τελείωσα μέσα στο 2020. Με ένα scroll θα τα βρεις παρακάτω (με τυχαία σειρά) και δεν χρειάζεται να σου πω ότι τα συστήνω ανεπιφύλακτα… Προσωπικά τα έχω ήδη αγοράσει άλλη μία φορά!

Πάτα εδώ για να δεις όλο το 25 Days of Beauty Countdown