21 nail art με ευχές για ένα χαρούμενο και λαμπερό 2021

Χριστίνα Αναστασία Χρόνη
21 nail art με ευχές για ένα χαρούμενο και λαμπερό 2021

Ναι, βρήκαμε 21 σχέδια με ευχές!

Δύο μέρες, μόνο 2 μέρες μένουν μέχρι να φύγει και να μην ξαναέρθει το 2020 που τόσο μας ταλαιπώρησε. Ήταν πραγματικά μία αλλόκοτη χρονιά για όλους και για όλα και θα χαρούμε να την αποχαιρετίσουμε με σαμπάνιες και κομφετί. Αυτά σκεφτόμασταν και γι᾽αυτό θέλαμε κάτι πολύ αισιόδοξο για το σημερινό daily nailspiration. Θα μπορούσαμε να βρούμε nail art με κομφετί αλλά αυτό θα το κάνουμε αύριο. Σήμερα, θέλαμε (όπως είπα) αισιοδοξία και το Instagram μαζί με τις αγαπημένες μας nail artists δεν μας απογοήτευσε.

Με μία λίγο μεγαλύτερη αλλά διασκεδαστική αναζήτηση στα κατάβαθα των nail accounts, βρήκαμε 21 nail art με ευχές και αισιόδοξα μηνύματα για να αποχαιρετίσουμε έτσι το 20 και να υποδεχτούμε το 21. Αγάπη, πίστη, ευτυχία, ηρεμία και πολλές άλλες ευχές συρρικνώνονται και στολίζουν καλοσχηματισμένα νύχια και δεν έχουμε σταματήσει να χαμογελάμε από το πρωί.

Κάνε λοιπόν ένα διάλειμμα από τις δουλειές σου, κάθισε αναπαυτικά και δες για λίγο 21 πραγματικά χαρούμενα και αισιόδοξα μανικιούρ για να χαλαρώσεις. Το 21 έρχεται και θα είναι υπέροχο αρκεί να το πιστέψουμε!

Διάβασε ακόμα: Για την πρωτοχρονιά κάνε nail art περλέ αλλά και με πέρλες…