Ο Γιάννης Σίσκος μάς είπε πώς θα πετύχουμε τα 5 πιο glam hairstyles της Ηλιάνας Παπαγεωργίου

Μαρία Ροδίτη
Ο Γιάννης Σίσκος μάς είπε πώς θα πετύχουμε τα 5 πιο glam hairstyles της Ηλιάνας Παπαγεωργίου

Απόψε είναι η ιδανική ευκαιρία να δοκιμάσεις κάποιο από αυτά!

Το ξέρουμε! Αυτήν τη στιγμή που διαβάζεις αυτές εδώ τις γραμμές βρίσκεσαι σε πανικό προετοιμασιών. Έχεις στο νου σου να ετοιμάσεις το εορταστικό τραπέζι στην ώρα του, να μαγειρέψεις νόστιμα εδέσματα και μέσα σε όλα αυτά να τελειοποιήσεις την εμφάνισή σου.

Σίγουρα, έχεις βρει το λαμπερό outfit που θα φορέσεις σε αυτό το διαφορετικό ρεβεγιόν και μάλλον τώρα βρίσκεσαι σε αναζήτηση… χτενίσματος. Γι’ αυτό σε σκέφτηκα κι έτσι αποφάσισα να σου δώσω την έμπνευση που χρειάζεσαι προτείνοντάς σου τα πέντε πιο glam χτενίσματα της Ηλιάνας Παπαγεωργίου. Δε θα σου κάνω απλές προτάσεις, όμως. Και στο λέω αυτό, διότι επικοινώνησα με τον προσωπικό της make up artist & hairstylist, Γιάννη Σίσκο (Instagram: @yannissiskos), ο οποίος μου είπε όλα τα tips & tricks για να πετύχεις τα συγκεκριμένα χτενίσματα.

Τα τέσσερα από αυτά είναι αρκετά εύκολα και μπορείς να τα κάνεις μόνη σου στο σπίτι, αν δεν έχεις κλείσει ραντεβού στο κομμωτήριο. Το ένα είναι λίγο πιο απαιτητικό, αλλά πολύ μα πολύ εντυπωσιακό και… αξίζει τον κόπο. Ανακάλυψέ τα, λοιπόν, και καλή, όμορφη και δημιουργική χρονιά!

ILIANA HAIR CLIPS

«Εδώ έχουμε ολόισιο μαλλί, το οποίο έγινε με flat iron, και χωρίστρα στη μέση. Το «κλειδί» σε αυτό το χτένισμα είναι το σωστό ίσιωμα. Από εκεί και πέρα με δύο hair clips με glitter ή στρας, έχουμε αμέσως ένα πολύ εορταστικό χτένισμα, το οποίο συνάμα είναι και απλό», λέει ο hairstylist, Γιάννης Σίσκος.

PAPAGEORGIOU MALLIA

«Και αυτό το χτένισμα δεν είναι πολύ δύσκολο! Έχουμε κάνει καλό ίσιωμα με βούρτσα και έχουμε χρησιμοποιήσει χοντρά ρόλεϊ για να δώσουμε κίνηση στις άκρες».

VAGUE PAPAGEORGIOY

«Αυτό είναι ίσως το πιο δύσκολο από όλα τα χτενίσματα. Απαιτεί ρολάρισμα με χοντρό σίδερο και τύλιγμα των μαλλιών με συγκεκριμένη φορά. Στην ουσία, τυλίγουμε τα μαλλιά διαγώνια και με τέτοια κλίση, ανάλογα με πού θέλουμε να πάει η vague. Αφού τυλίξουμε τα μαλλιά, τα τοποθετούμε με clips μέχρι να κρυώσουν. Στη συνέχεια, κάνουμε κρεπάρισμα στη ρίζα και σε κάθε μπούκλα και μετά πολύ προσεκτικό χτένισμα προς τα κάτω», μας εξηγεί ο Γιάννης.

ALOGOOURA ILIANA PAPAGEORGIOU

«Εδώ έχουμε ένα πολύ εορταστικό ponytail. Έχω κάνει τους κυματισμούς με μεσαίο σίδερο για να έχουν όγκο και να φαίνεται καλοδουλεμένο το μαλλί. Τα μαλλιά τα έχουμε χωρίσει στα δύο. Δηλαδή, με το ένα μέρος έχουμε πιάσει την αλογοουρά και με τα υπόλοιπα κάναμε ένα δεύτερο δέσιμο στο πάνω μέρος, ώστε να υπάρχει όγκος. Στη ρίζα έχουμε κάνει και ελαφρύ κρεπάρισμα για ακόμα μεγαλύτερο όγκο», λέει ο Γιάννης Σίσκος.

ILIANA MAD

«Σε αυτό το χτένισμα έχουμε αφήσει ελεύθερη τη φράντζα και έχουμε πιάσει πολύ ψηλά τα μαλλιά σε κότσο. Την ώρα που στρίβουμε τον κότσο, παράλληλα ψεκάζουμε και με λακ για καλύτερο αποτέλεσμα και αφού έχουμε σχηματίσει τον κότσο, τον σταθεροποιούμε με φουρκέτες. Αυτός ο κότσος χρειάζεται πολλά μαλλιά για να γίνει. Η Ηλιάνα έχει έτσι κι αλλιώς πολύ μαλλί. Αν, όμως, μια κοπέλα έχει λίγα μαλλιά, μπορεί να χρησιμοποιήσει ένα μπομπάρι και να τυλίξει γύρω από αυτό τον κότσο. Είναι πολύ Audrey Hepburn αυτό το μαλλί», εξηγεί ο Γιάννης.

Διάβασε ακόμα: DIY Time! 3 μάσκες ματιών για να έχεις το πιο λαμπερό βλέμμα στο αποψινό ρεβεγιόν (video)